Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Balthazard formülü ile sürekli ibareli raporumun süresi dolduğunda tekrardan nasıl oran verilir?

Konular
33
Reaksiyonlar
107
Arkadaşlar, %40 Bipolar Bozukluk %80 Çocukluk Otizmi %25 Kekemelik ve %25 Hafif Mental Retardasyondan Balthazard formülü ile ne kadar toplam rapor oranı alabilirim? Ekstra olarak, Travma Sonrası Stres Bozukluğundan oran alabilmem mümkün mü? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Annem mümkünse tanıdıkları araya koymak istiyor. 90 üzeri oran için. Kısacası anlatacağım üzere Ruhsal ve Duygusal/Zihinsel/Dil ve Konuşma üzerinden ne kadar toplamda oran gelir bunu öğrenmek istiyorum.

Son düzenleme:
@OğuzHan112 @ucuncubahar Ekstra olarak, bahsettiğim şekilde kurula gideceğim zaman mental retardasyon için ekstradan IQ testi yapıyorlar mı? Son olarak Dil ve Konuşma içinde teste girmem gerekir mi? Kekemeliğim doğuştan değil sadece psikolojik olarak ortaya çıktı ortaokul dönemlerimde. Mental Retardasyon kısmı içinde örneğin işlem becerimin çok yavaş olduğu söylenildi. Rehberlik ve Araştırma Merkezi tarafından. En basitinden dört işlemi yapmaya çalışırken zorlanıyorum. Analog saati hiç yapamıyorum akrep ve yelkovan arasındaki farkları. Son olarak, bahsettiğim şekilde Travma Sonrası Stres Bozukluğu (TSSB) üzerinden ek oran veriliyor mu bunu öğrenmek istiyorum mümkünse.

@ucuncubahar, Sorduğum soruların cevabını muhtemelen gittiğimde öğreniyorum anladığım kadarıyla. Nasıl yapılacağını Kuruldaki Psikiyatri tekrardan epikriz ister mi bilmiyorum düzenli olarak tedavi için gittiğim hastaneden.

Site Tasarım Tercihleriniz

Bu ekrandaki seçimler aracılığıyla forum tasarımını kişiselleştirebilirsiniz.

Yandaki renk seçeneklerinden birisini tercih ederek forum görünümünü kişiselleştirebilirsiniz.

Geniş Ekran görünümü: Aç/Kapat

Bu ayarla Geniş ya da Dar ekran görünümünü tercih edebilirsiniz.

Forum liste seçimi: İki Bloklu/Tekli

Ana sayfadaki forum görünümünü İki Bloklu ya da tek satırlı tasarımla kullanmayı tercih edebilirsiniz.

Forum arkaplan resimlerini: Kapat/Aç

Forum arkaplanına eklenen görseller varsa, bu görselleri buradan kaldırabilirsiniz.

Ana Sayfa Yan Paneli: Kapat/Aç

Forum ana sayfasının daha sade görünmesini isterseniz Yan Paneli (Sidebar) kapatmayı tercih edebilirsiniz. Yan Panel kapatıldığında, paneli yeniden açmak için sayfanın en üstündeki kullanıcı adınızın solunda yer alan Site Tasarım Tercihleriniz'e tıklayarak tercihinizi değiştirebilirsiniz.

Yan Panel akışkanlığı: Aç/Kapat

Bu ayarla forum ana sayfasını aşağıya/yukarıya kaydırırken ekranın sağında yer alan Yan Panelin (Sidebar) akışkan özelliğine bürünerek ekranda sabit kalmasını tercih edebilirsiniz.

Yumuşak köşe özelliğini: Kapat/Aç

Bu ayarla, tasarımdaki köşeleri Yumuşak ya da Keskin görünümlü olarak tercih edebilirsiniz.

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Geri
Üst Alt