Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bakımını üstlendiğim kişi adına araç alınırsa diğer mirasçılar hak iddia eder mi?

sefer.bayhan

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Mehmet bey cevap yazmadınız ama ben yinede sorumu sormak istiyorum benim uzak bir akrabam var kendisi çok yasli 85 yaşında oğlu kizi ve esi yok hayatta 4 kardeşi ve olmuş olan 3 kardeşi var. Bu akrabamin kimsesi yok diye ben bakımını üstlendim bu şahsın adına özürlü aracı alabilirmiyim eğer alırsam diğer kardeşleri ve yiyenleri şahsın ölümü durumunda benden aracı almamaları için nasıl bir sözleşme yada miras bırakma evrakı duzenlene bilir ve bu araç bana geçtiğinde ötv yi odermiyim lütfen yardımcı olun
NOT. Şahıs akrabalari tarafından dışlanmış onlarla uzlaşma saglayamiz

Almış olduğunuz araç otomatik mirasçıların devreye sokar çünkü onu üzerine olacaktır 85 yaş demek bu kişinin psikolog dahilinde kendini bilip bilmeme olayı ile ilgili rapor olayları falanda oluyor muhakkak iyi araştırın

Hocam akil sağlığı yerinde vasiyet name yapılsa olmazmi birde bu konu hakkında sağlıklı bilgiyi nereden bulabilirim

Üst Alt