Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bakım Parası aldığım bankadan kredi alabilir miyim?

nurten

Yeni Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
ya arkadaşlar ben bişey öğrenmek istiordum: bakım parası aldım yerden bankadan yani kredi çekemez miyim?
acil paraya ihtiyacım var.öle olmassa annem adına 2022 maaşı alıor aynı zmaanda kredi olmazmı bilgilendirirseniz çok sevinirim

bu soruyu cevaplarsanız bende sevinirim

güzel bir konu

bilgilendirdigin için tşk ederim eses26

galiba çoğunuzun 2 ay önce sosyal yardımlaşma müdür yardımcısı nın haberlede yaptığı konuşmadan haberi yok spiker soruyor 130 bin kişiye bakım parası veriyorsunuz bunu nasıl tespit ediyorsunuz hangi koşullarda falan filan gelir tespitini nasıl yapıyorsunuz yardımcının cevabı aynen şöyle oldu türkiyede hepimizin bildiği gibi kayıt dışı kim ne kadar alıyor kim ne yapıyor tespit etmek çok zor ama artık şöyle bir tespite gideceiğiz bu aile aylık ne kadar harcıyor ne alıyor buna göre değerlendirme yapacağız dedi heralde sizde ne demek istediğini anlamıınızdır müdür yardımcısının krediye gelince bırakın krediyi kredi kartı bile vermiyolar ne 2022 ye ne de bakım parasına

Başvurup şansını denemekten başka yol yok.

çalışan veya işveren değilseniz,kredi alamazsınız.

Üst Alt