Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bakım aylığı başvurumuzun kabul edildiğine dair yazı geldi. Maaş ne zaman bağlanır?

nbrn75

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar

Bugün postadan 2008 in 10. ayındaki başvurumuzun kabul edildiği ve evde bakım programının tertiplendiği ayı takip eden ayda maaş yatırılacağını belirten resmi yazı geldi.Y azının tarihi 2009 Ocak. Buna göre ilk maaş hangi ayda yatacak acaba?

Bakım aylıkları ödemeleri bir önceki ay baktın bu ay paranı alırsın şeklinde mi?Yani şubatta bak-martta ödensin mi yoksa 2 aylık maaş mı alınacak?

bu arada siz hangi ilden başvuru yaptınız.
biz istanbuldan 2008 yılı 9. ayda başvuru yaptık , hala bekliyoruz.

2 aylık bakım parası olmuyor yatmaya başlar ve takip eden ayda yenisini alırsınız bu bir maaş değil evde bakım parası (katkı)olarak düşününüz

İstanbul.Belki postada gecikme olmuştur. Bize de yazı geldi ama para yok bankada.

Onay yazısı 1. ay tarihli, marttayız.Şubat parası alınmayacak mı?

büyük ihtimalle yatmayacaktır en azından siz yatmayacağını düşünerek hareket ediniz martta yatar işallah genelde ay sonları yatıyor zaten forumda acılan mart ayında evde bakım ammaşı alan varmı kısmından nerede yatıp yatmadığını kontrol edebilirsiniz mesela manisada bu ay yatmış ama diğer illerde yok:)

2008 yılı 10. ayda istanbulda başvuru yaptınız ve sizi aradılar. çok güzel. ben sizden 1 ay önce başvurdum , beni hala aramadılar. :-(

Üst Alt