Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bağkur'dan sonra Emekli Sandığı'na geçtim. %53 raporum var. Emeklilik şartlarım..?

Gelen cevap tam bir oyalama taktiği ve işgüzarlık . . .

evet arkadaşlar %81 olan raporumun süresine 3 ay kala yeni rapor aldım burada bir arkadaş yeni rapor aldığımda anksiyeteyi yazdırma demişti onu dinledim raporum %75 e düştü ve işin garip tarafı bu sefer Ankara Gelir İdaresi Başkanlığı hiç uğraştırmadı beni raporumu onaylamışlar.. :)

Gelir idaresi başkanlığından raporunuzun onaylanması sadece vergi indirimi avantajı sağlar "benimde yüzde altmış vergi indirimim var ve 50TL gibi maaşa yansıyor"

Memuriyette erken emeklilikte VERGİ İNDİRİMİNİN bir faydası olmaz . Bende benzer durumda olduğum için bu konuda bana bu cevap verildi . . .

Siz hangi kurumdasınız ve şu ana kadar emeklilik konusunda mesafe alamamıssınız 2009 yılından bu yana bu kadar gecıkmesının sebebı nedır ?

Üst Alt