Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Babamın tertibatsız aracını kimler kullanabilir?

castle007

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba
%49 engelku raporlu babama tertibatsiz otomatik arac aldik ama benim bildigim bu araci engelli harici kisilerde kullanabiliyor olmasi lazim fakat tuhsatta sahibinden baskasi kullanamaz yaziyor. Ben oglu olarak kullanamazmiyim ? Yoksa yeni yasa mi geldi veya hata mi yapildi acaba? Sizlerden cok acil cevap bekliyorum.

Ortopedik engelli yazıyor ve otomatik vites araç kullanabilir yazıyor.

otomatik vitesli bir arabaya hiç bir tertibat takılmamışsa herkes kullanabilir.herhalde trafik tescilde yanlışlıkla yazılmıştır.düzelttirin.

kazazede;

Hemen yarın ilk işim trafik tescil müdürlüğüne gitmek olucak eğer bir sıkıntı olursa tekrardan yazarım. İlgilendiğiniz için teşekkür ederim.

http://www.engelliler.biz/forum/oze...s-ozurlu-aracimi-baskasi-kullanabilir-mi.html

bu genelgenin çıktısını al ve götür trafiğe

otv.jpg

arkadaşlar ben h sınıfı için rapor alacam. özrüm sag el parmaklarımda. nasıl bir rapor alırsam ailemde arabamı sürebilir ve aynı zamanda ötv indiriminden yararlanabilirim ?

neoplis
yeniden heyete girmen gerekiyor ve yeniden rapor alman gerekiyor.
yeni alacağın raporda ;
Hsınıfı ehliyet alabilir
Özel tertibatlı araç kullanabilir yazması gerekiyor
eğer böyle ötv den muaf araç alırsan bu arabayı sadece sen kullanabileceksin, ailenden kimse kullanamaz.çünkü özel tertibatlı olacak aracın.

belki sana bu hakkı vermeyecekler, doktorlara bağlı
geçen ay bir arkadaşım da senin gibi sağ el parmaklarından 3 tanesi yok , bu arkadaşıma vermediler.

Mustafa bey çıktıyı aldım. Yarın öğlen trafik müdürlüğüne gidicem akşama inşallah olumlu haberlerle dönücem.

Mustafa bey ilgilendiğiniz için tekrardan çok teşekkür ederim. Ruhsatta hata olmuş ve 3. dereceye kadar akrabalar kullanabilir ibaresini koydurttum artık sorun teşkil etmiyor. Teşekkürler.

Üst Alt