Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Babamın işlediği suç EKPSS ile atanmama engel sayılır mı?

Muazzez.06

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Babamın işlemiş olduğu suçtan dolayı memur olamaz mıyım ? aklımı kaybetmek üzeriyim birisi yardımcı olabilir mi bana ? Sınava çalışamıyorum stres oldum :( :(

cezasına göre değişir diye biliyorum insallah kaybetmezsin bunun içim aile politikalar bakanlığınla görüşebilirsin... Allah yardımcın olsun

Suçun şahsiliği ilkesi yok mu ? her koyun kendi bacağından asılmaz mı ? babamın adresini telefonunu tc sini bilmiyorum desem boş geçsem

siyasi bir süçu yok ise çok problem olmaz diye biliyorum.

Siyasi değil 2005 yıllarında memur iken rüşvet suçlaması ile memuriyetten ihraç

Serhat79

Somut olmayan konuya komşuya sorulan sorular sır tutarmı vs. herkes de bilir ki çeken var çekemeyen var dengesiz ne konuştuğunu bilmeyen komşular vs. bunlardan bile güvenlik soruşturması na takılan varmış.

Bırakın Devlet memuriyetini Nato gizlilik ve MSB gizlilik belgesi istiyor mesleğim cinayet rüşvet tecavüz ailede bunlar sebep değil terör ,vatan hainliği olmasın yeter.Benim ve meslektaşlarımın 6 ay sürüyor adli soruşturmamız olmaz merak etmeyin.

Konu komşuya sizin hakkınızda sorulan sorulardan da bir sorun çıkmaz; insanın dostu var düşmanı var. Sorun çıksaydı bende çıkardı çünkü hem hastalığım nedeniyle hem uzun süren işsizlik nedeniyle herkesle kavgalıydım. Güvenlik soruşturmasının araştırdığı şey terörle bağınız var mı gibi güvenlikle ilgili konulardır. Onun dışında saldırgan mısınız, cinayete meyliniz var mı gibi konular psikoloğunuzun daha önce incelediği konular ve size memur olma hakkı tanıdıklarına göre bu tür testlerden geçmişsiniz demektir. Kendi halinde bir insansanız kimseden korkmanıza gerek yok. Rahat olun. Sınavlarınıza odaklanın, göreceksiniz hiçbir sorun çıkmayacak.

Üst Alt