Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Babamın grip ve mide ağrısı şikayeti ile hastaneye gittik!?

Ahmet T

Aktif Üye
Konular
66
Reaksiyonlar
254
babamın 3 haftadır midesi ağrıyor doktora gitti daha çok ağrımaya başladı bugün de gitti kan ve idrar vermiş yarın tekrar gel denmiş 1 ay sonra da ultrasona girecekmiş ölmesinden korkuyorum psikolojim bozuk
yarın hastaneye bende gidecem hemogram kanı verip clonex yazdıracam

Son düzenleme:
Geçmiş olsun kardeş, 1 ay uzun süre 1 ay boyunca ağrıyla mı yaşayacak?

Kardeşim acil şifalar diliyorum. Kan ve idrar tahlili alındıysa ultrasonun bir ay sonra olmasında korkma. Doktor tahlillerden acil bir durum olup olmadıgını anlar gerek görürse acil ultrason cektırır ve yatışını verr hastanın

babam kanepe de uyuya kalmış baba dedim baba dedim cevap vermedi 5 dakika sonra oğlum uyuya kalmışım dedi çok korktum

valla bizimkilerde hasta bende ailemle yaşıyorum diğer kardeşlerim hepsi evlendi gitti.. birşey ben ne yaparım nasıl yaşarım benim de aklıma geliyor doğru dügün iş güç zaten yok anasını satım nereye varacak sonumuz ??

geçenlerde uzman bir dahiliye ye gittik kan sonuçların iyi dedi bugün bir yakınım aile hekimine gösterdi kan sonuçlarını hemen hap yazdı bir uzman doktor nasıl böyle bir hata yapabilir ? anlamış değiilim

Uzman hekim bildiğinden yazmamış.. pratisyen hekim bilmediğinden yazmış olamaz mı?

İlaç yazmayan hekim kötü, ilaç yazan hekim iyi.. bu algı çok yanlış.

Siz ilaçları masum mu zannediyorsunuz yapmayın lütfen.. gerek duymadığı halde gereksiz yere ilaç kullanan bir sürü insan var ne kadar yanlış.
@Ahmet T,

@Ahmet T artık doktorada güvenemiyoruz maalesef. İnşallah iyileşir geçmiş olsun

aile hekimi kan sunuçlarına bakmış babanız o yüzden hasta demiş hap yazacam demiş bugün aldım eczaneden

Durum nedir ne değildir anlamadım ama.. safra kesesine baktırın geçen yaz babam da karın agrısı gaz vb şikaytler sonrası farklı hastanede acilden ameliyat yapmışlar safra kesesinde sorun çıktı.

@OğuzHan112,

olamaz efendim öyle şey mi olur ?
Kan değerleri ortada bunun ilaç yazmayanı iyisi falan olmaz. dua ile düzelecek iş değil sonuçta şunu da unutmayın DR lerin hiç bir hasta umurlarında değil tek istedikleri hasta o dr nin gözetiminde ölmesin yada bir problem çıkmasın. Değerler düşükse müdehale etmesi gerekir.

Doktorlar,özellikle bazı doktorlar ilaç yazmayı çok sever..bunların hekimlere bazı getirileri var.. ciddi bir şey yoksa hekim ilaç yazmayabilirr,ilaç yazılmasın dua etsin mi dedik şimdi?

Bu işleri bilen ve içinde olan bir insan olarak ne demek istediğimi anlamanızı beklemiyorum.

Gerek varsa doktor yazmışsa alın kullanın,yazmadıysada kötü doktor ilan etmeyin..

@Polmiks,

@Ahmet T babasının safra kesesi ile ilgili yazı yazmış@barın17 arkadaş geçen yıl bende karın agrısıyla doktora gitmiştim tabi doktor çok hastalıklar söyledi. Şükürler olsun söyledigi hastalıklar çıkmadı. Başka bir doktor ultrasonla baktı safra kese taşı oldugunu söylemişti geçmiş olsun

Üst Alt