Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Babamın dayısının oğlu adına alınan aracı kimler kullanabilir?

ruless

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
S.a Hayırlı geceler Babamın Halasının oglunun % 90 üstü engelli raporu war arac alırsak biz yani dayısının torunları olarak aracı kullanabilirmiyiz her yere baktık ama bi cevap bulamadık :((
simdiden vereceginiz cevaplar icin tsk.

konu başlıgını yanlış yazdım halası oglu olacak tsk

Arkadaşım selam eylül 2011 deki değişiklikle hem engelli plakalarındaki damga kalktı hemde aracın isteyen yedi düvel yabancı bile kullanabilir.ben EGM bilgi edinme kanunu ile yazdığım soruda aldığım cevap %90 üzeri kişilerin üzerine kayıtlı araçların herhangi bir kişi tarafından kullanılması uygun hale gelmiştir diye cevap aldım

direk sürebiliriz yani öylemi noterde vekalet falan diyodularr her kafadan bi ses cıkıyor

bana gelen cevapta vekaletnameden bahsedilimiyordu benim sorduğum soru da %90 özürlü bir kişi üzerine kayıtlı özel tertibatsız aracı kimler kullanabilir diye sordum vekeletname gerekse heralde cevapta yazarlardı bana sadece herhangi bir kişi tarafından kullanılabilir diye yazmışlar ruhsatta 3.derece diye yazı varsa başvurarak bu şehreleri kaldırınız diye yazmışlar

Üst Alt