Yeni üye oldum herkese merhabalar ve geçmiş olsunlar diliyorum öncelikle.Babam da omurilik incelmesi (transverse myelitis) hastalığı var 3 yıldır.Tedavisi için Amerikaya kadar gittik ama olmadı.Babam da madem bu kadar sıkıntı çektim bir işe yarasın dedi ve heyet raporu aldı.%60 ( yürüme güçlüğü tek baston kullanıyor)..Şimdi daha yeni aldık raporu ve hiç bir bilgimizde yok açıkcası ötv indirimi ile alakalı.Duyduğumuz tek şey yasanın değiştiği.Şimdi sorularım şöyle ; Ötv den yararlanilecek miyiz ? Yararlanabiliyorsak şartlar nelerdir ? ve aracı alırken şirket adına alabiliyor muyuz yoksa babam adına olmak zorunda mı ? Ve son sorum plaka da engelli amblemi zorunluluğu var mı ?
Bilen arkadaşların yardımlarını bekliyorum.Allah şifalar versin.
Not:Belki bu soruların yüzlerce kez cevabı vermilmiştir.Ama aşırı yoğunluğum var o yüzden araştıramadım forumu.Ve durumda acil olunca mecbur hemen sordum.Kusura bakmayın
Bilen arkadaşların yardımlarını bekliyorum.Allah şifalar versin.
Not:Belki bu soruların yüzlerce kez cevabı vermilmiştir.Ama aşırı yoğunluğum var o yüzden araştıramadım forumu.Ve durumda acil olunca mecbur hemen sordum.Kusura bakmayın
Son düzenleme: