Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Babaannem vefat etti. Babamın üzerine aldığı aracı kimler kullanabilir?

beesyo

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Baba annem adına bir araç aldık özürlü aracı fakat baba annem 2 ay önce vefaat etti(Allah Rahmet Eylesin inşallah) Aracı babam üzerine aldı. Hala ruhsatta Özürlü aracı ibaresi var plakada yok. Bu aracı artık kimler kullanabilir bilgi verebilirmisiniz aceba..

Aracı kimlerin kullanabileceğine dair hiç bir kısıtlama yoktur, herkes kullanabilir..

Çevrenizdeki ihtiyac sahibi birine verirsiniz inşallah.

Riera;

Ama otomobilden bahsediyor olmalı konu sahibi arkadaş :)

Benim otomobilden bahsettiğimi zaten biliyordurda sağolsun espiri yapıyor..:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Özür dilerim cidden ben tekerlekli sandalye diye anlamışım nasıl okudu isem :)

nedemek önemli değil konuya renk kattınız:rolleyes::rolleyes:

Merhabalar bu aralar bir türlü net cevap alamadığım bir konu var ancak sizin gibi tecrübe edenlerden bilgi almaya çalışıyorum. Babaannenizin (Allah Rahmet Eylesin) vefat etmeden önce üzerinde sadece araç mı vardı? Ayrıca 5 yılı dolmuşmuydu nasıl bir prosedür izlediniz bilgi verebilirseniz çok sevinirim. Benim de Babaannem vefat etti üzerinde sadece araç olduğu ve 5 yılı dolmadığı için hiç bir işlem yapmıyoruz ÖTV yi alırlar diye çekiniyoruz. İlginiz için şimdiden teşekkürler.. (Babanız tek varis mi bu arada)

Üst Alt