Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

B sınıfı ehliyetimi H sınıfına dönüştürmek için Trafik'ten yazı..?

mourn

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
B sinif ehliyetim var H ye çevirmek için önce trafikten dilekçe almama gerek var mi

trafik şubeye gidiyorsun onlar seni hastaneye sevk ediyor alır raporu alırsan ehliyet kursuna gidip kayıt oluyorsun sınava girip kazanırsan alıyorsun sadece direksyon sınavı

öyle yapma önce hastaneye gideceksin oradan H sınıfı için rapor alacaksın sende zaten B var raporunu al sonra gider sürücü kursuna başvurursun sadece bildigim kadarıyla direksiyon sınavına girersiin sonra gider emniyetten H ehliyieti alırsın burası BÜROKRASİ ülkesi ince düşünün biraz

trafik subeye gittm ordaki bn bilmiom bizle ilgisi yok hastaneye gitcen dedi :D

ben daha yeni değiştirdim b,h sınıfına çevirdim ilk önce devlet hastanesine gidiyorsun başvuruyorsun h sınıfı ehliyet için rapor alacam diyorsun raporu aldıktan sonra sürücü kursuna müracat ediyorsun sadece direksiyon sınavına giriyorsun kazandıktan sonra en son emniyete gidiyorsun dosyanı veriyorsun eski ehliyetini veriyorsun sabah gitiğsen öğleden sonra alırsın bu arada raporu almışken yani yorulmuşken rapora ekleteceğin varsa eklet tekrar yorulma mesale vergi indirimini felan

Üst Alt