Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

B sınıfı ehliyetim var. Yeni raporda H sınıfı diyor!?

muratislak

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
eski sağlık raporum b sürücü olur diyor yeni 2012 sağlık raporum h ehliyet olur diyor çok saçma sapan. 8 sene şirketi araba kullanıyom ve kendim arba kullanıyom.sigorta kazalı yoktur. yeni raporu nasıl b mı h mi nasıl olacak .

Aynı durum bende de var ama benim raporum yüzde doksan biraz daha farklı bi durum.
Arkadaşlar benim şimdi b sınıfı ehliyet le araç kullanabilir raporu mu almam gerekiyor denetimlerde falan ehliyetime el konulmaması için çünkü polisler hala yüzde 90 raporla satın alınan aracın H sınıfı ehliyet istemediğini bilmiyorlar. B sınıfı ehliyet le sürücü olur raporunu nereden nasıl alabiliriz. Tek doktor oluyomu yoksa tekrar aynı ÖTV şeklinde heyete mi girmem lazım.

En dogru bilğiyi emniyet genel müdürlüğü verir. Neden biliyomusun oturdukları yerden gece yarısı çıkarılan yasalardan dolayı arkadaşım. Yanlış anlama bu şekilde düşünüyorum yasal dayanagı olmasa emniyet bazı şeyleri bizlere dayatmazdı!!

TEK YETKİLİ KURUM DEVLET HASTANESİ ZATEN FARKLI BİR DURUM YOKSA B SINIFI İÇİN ENGEL TEŞKİL ETMEZ

inş yeni raporu ne olacak ehliyet vermesen ülkem terk ederim.bana ehliyeti vereceksen ülkem kalırım

Ya zaten h demek teçhizatlı araç kullanan demek.yanı atiyorum ayağın gaza frene basamiyor snde direksiyondan yapman gerekiyor.h bunun icin. Geri kalanlarda h ye gerek yok

O zaman b sinifi ehliyetin üzerinde özel tertibatli araç kullanabilir ibaresi eklenirse ötv siz arac alabilir anlami cikiyor.

Peki iki soru sorsam? Raporumda ehliyetten ve araçtan bahsetmemisler
Yeniden mi rapor alicam yoksa eklenecek miyim? B sınıf ehliyetim var onu NAsil %53 ortopedik engelli ehliyetine çevireceğiz??

isogulcakli arkadas ne yaptin rapor isini hem monokuler hem de b otvsiz ( ortopedik engelden dolayi) arac alinabiliyor mu? "yeni yonetmelikte"?

Üst Alt