Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

B engelli ehliyetimi 10 yıl sonunda yenilerken nereden başlayacağım?

sekobaba

Üye
Konular
41
Reaksiyonlar
0
b engelli ehliyet sahibim yıl sonunda 10 yıl bitecek yenileme işlemi nasıl olacak tekrar ne yapacağım bilgisi olanlar yazabilir mı

Merhaba
Önce aile hekimi-sizi engel durumunuza göre uzman hekime(Devlet hastanesine)-Uzamn hekimlerin görüşüne göre İl sağlık müdürlüğü komisyona sevk edecek.Komisyon karar verecek.
Biraz süreçli yaklaşık 2 ay kadar sürer zaman ayarlaması yapmanızı öneririm.B engelli ehliyenizde hangi kodlar var?

Aile Hekimi> Eğitim Araştırma Hastanesi> İl Sağlık Komisyonu

250 tl aile hekimine para vereceksin sonra Eğitim ve Araştırma Hastanesinde her bir bölüm için 1.250 tl para vereceksin. 5 bölüm girecekseniz 6.500 tl para vereceksiniz ama ehliyetinizin iptali de mümkün bilginiz olsun.

Uzman doktor gerek görmezse komisyona sevk etmeden ehliyet raporunu onaylayabilir.
Yanlış bilgilendirme yapmayın lütfen.

Cevaplar için teşekkürler. Biraz korkuttunuz kas hastasıyım umarım alabilirim

@sekobaba,

Müsküler disrofi kas hastasıyım 30 senelik ehliyetim kurula gitmeden hastane heyeti 2 defa Sürücü olamaz kararı verdi ve araç kullanma maceram sona erdi

Üst Alt