benim aracımın 5 yılı (08.10.2015) tarihinde doldu yeni araç almak için aracımın satılabilir yazısını almak istedim vergi dairesinden ve yazıyı aldım fakat kafamı karıştıran bir bilgi verdiler elinizdeki mevcut aracı satıp yeni araç alırsanız tescilini 2016 yılında yapın yoksa yeni aldığınız aracın 2015 in mtv sini ödersiniz dediler 1 yılda sadece 1 araçtan mtv muafiyet hakkım varmış ne derece doğru bir bilgi bu ?zaten elimdeki mevcut aracı satıp üzerimden düştükten sonra yeni aracı alacağım ve üzerimde ikinci bir araç olmayacak?? yıl sonunda araçlarını yenileyen arkadaşlar nasıl bir yol izlemişler bilgi vermelerini rica ederim nasıl bir işlem yapmam gerekiyor tşklr saygılarr..
ben mersinde ikamet etmekteyim mevcut araç plk 33 elimdeki aracı satıp yeni araç almak istiyorum alacağım aracın mersindeki bayisiyle anlaşamadık başka bir ilden aracımı daha uygun fiyata alsam sıkıntı olurmu? tescil vs işlemleri nasıl olacak ??
ben mersinde ikamet etmekteyim mevcut araç plk 33 elimdeki aracı satıp yeni araç almak istiyorum alacağım aracın mersindeki bayisiyle anlaşamadık başka bir ilden aracımı daha uygun fiyata alsam sıkıntı olurmu? tescil vs işlemleri nasıl olacak ??