Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Aynı anda iki emeklilik mümkün mü?

bsakizli

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
Merhaba,

Babam için vergi indiriminden emeklik hakkı kazandı. Şubat ayında yaptığımız başvurunun cevabı 1 hafta önce geldi. Maaş bağlanmış babamın normal şartlarda prim eksiği vardı. Aldığım bir duyuma göre (ne kadar doğru bilmiyorum) eğer eksik olan prim günleri ödenirse normal emekli'de olup 2 maaş alabilirmiş forumda tecrübeli arkadaşlar olduğu için size danışmak istedim bana pek mantıklı gelmedi böyle bir şey var mı?

Merhaba. Böyle bişey imkansız. Babanızın normal emeklide hiç farkı yok. İnanmayın böyle şeylere. bsakizli

Vergi indiriminden değilde iş kazası sürekli iş göremezlik geliri alırsa ve normal emeklilik şartlarını da yerine getirirse ikinci bir emekliliği olur babanızın.Diğer durumlarda vergi indirimi yada malulen emeklilik durumunda ikinci bir emeklilik durumu olmaz.

Engelli kişi Yaşlılıtan emekli olup sgklı olrak işe başlarsa ilerde emekli olabilir mi

Herkesin yorumları ve bilgileri için teşekkür ediyorum. Kulaklarımıza gelen doğrusu yakupuygar verdiği gibi.

vefat eden eşin aylığı dul kalan her iki cinse de miras kalır. 2. emekli aylığı bu şekilde bağlanır.

Üst Alt