Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Aylık en az 70.000-80.000 TL karşılığında sigortasız iş arıyorum

@sucre_,
Araştır tabi ki :).Hibe destekleri yeni olay değil.Yıllar evvel ben de iş kurmak istemiştim.Hibe desteğinden haberim oldu ve araştırdım.Durum malesef yazdığım gibi ama senin maddi durumun var iş kuracak kadar anladığım kadarıyla.İşini kurarsın ve kimbilir engelli hibe desteğini de alırsın.
İşler senin için yoluna girer inş.Sana başarılar dilerim.
Bütün engelli arkadaşlar da senin gibi işlerini yoluna koyar inş.

Son düzenleme:
@Lilith76, bakalım nasip bu planı 1 yıl içinde faaliyete geçirmeyi düşünüyorum ama önce arınıp borçlarımdan kurtulmam lazım.

Öncelikle Allah yardımcınız olsun. Eğer raporluyken çalışırsanız, sizin içinde bazı riskler var.

Raporluyken çalıştığınız tespit edilirse;
  1. SSK idari para cezası kesip, işgöremezlik ödeneğini yasal faiziyle geri alabilir.
  2. İşveren sözleşmenizi tazminatsız feshedebilir.

@sucre_,
Yazdığınız şeyler ve istekleriniz Türkiyenin şartları ve çalışma hayatının gerçekleri ile tamamen uyumsuz daha fenası bu gerçeğe aykırı duruma inanıyorsunuz bu gerçeği hatırlatan kişilere katı bir şekilde karşı çıkıyorsunuz temenni ve istekler başka gerçekler başka hayal dünyasında yaşıyorsunuz.

Diğer mesajlarınızada bakıyorum da ağır bir mani halindesiniz sanırım ilaçlarınızıda almıyorsunuz herhalde bunun sonu zorla yatırılmaya veya pişman olacağınız şeyler yapmaya gidebilir umarım gitmez acil tedavinizi düzene sokun ve bu kontrolsüz çoşkunluk halinden kurtulun uçuyorsunuz şu an.

Yada bizle dalga geçiyorsunuz.

BİR DOST.

Üst Alt