Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Aydın'a atandım. Aydın nasıl bir yer?

mustafa58

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
1
aydın kamu hst. kurumuna (tüm ilçeler) atandım, iki çocuğum orta okula gidiyor aydında hangi ilçe hangi okul hangi muhit daha nezih ve ekonomiktir belki yerleşme esnasında rica ile istediğimiz yere verilebiliriz. bilgisi olan arkdaşlarlar aydınlatırsa sevinirim saygılar...

kardeşim aydının heryeri güzel gitmedim bilmiyorum ama anlatılanlar yeterli bence

Ben Aydınlı değilim. Ama bize yakın olduğu için çok gitmişliğim vardır.
Aydın büyükşehirlerimizden biri,fakat büyükşehir olmasına rağmen merkez nufüsu 200-250 bin civarı, çok büyük değil yani.Yazları çok sıcak,kışları ise ılık olur fazla soğuk olmaz.Nazilli,Söke,Didim,Kuşadası en büyük ilçeleridir. İnciri ve zeytinyağı meşhurdur. İzmire uzaklığı 100 km civarı.
Deniz kenarındaki ilçelere atanırsanız hayat biraz pahalıdır ama genel olarak çok pahalı bir şehir değildir.Açıkçası yaşanılabilir ve güzel bir şehirdir.

Son düzenleme:
teşekkür ederim sarasota Deniz_lee_lee
benim araştırdığım kadarıyla da AŞIRI SICAAK olmasından başka bi olumsuz yönü yokmuş.
oralarda yaşayan veya oralı olanların da yorum yapmasını umuyorum. ilk sırada söke ikinciye aydın merkez üçüncüye nazilli olması için uğraşmayı düşünüyorum. doğru seçimler mi acaba

Farketmez kardeşim hepside iyidir ama sıcak diyorsan Türkiyenin en sıcak yazları adanada yaşanır

sarasota sıcağının nasıl olduğunu bilmiyorum ama herkesin ilk söylediği şey çok sıcak olduğu. ben sivaslı biri olarak soğuğu iyi bilirim sıcak bize ne yapacak görecez :)

AYDIN ÇOK GÜZEL YER CENNET GİBİ BEEE ben öyle bir yere atansaydım bir daha başka şahere tayin gitmezdim şahsen.....

hayatının en güzel günlerini yaşayacağın güzel şehir.

Üst Alt