Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ayda 55 bin TL gelir 2 kişilik aileye yeter mi?

StandartQ

Yeni Üye
Konular
11
Reaksiyonlar
24
Evim kira değil hatta bi kiracım var
Ben ve annemle yaşıyoruz
Emekkiliğe ayrıldığımda annemin geliri,benim gelirim ve gelen kira ile 55 bin TL toplam gelirimiz olacak

Elektrik su doğalgaz internet telefon faturaları vs. Yazın 4bin tl, kışın 7bin tl. Kabaca yuvarlarsak

En büyük masrafımız sigara ayda 10bin tl
Emekliliğe ayrılınca tütüne geçebilirim

Sizde durumlar nasıl, istanbulda yaşamıyorum ama yine de büyükşehirde yaşıyorum

Yani bu durum, yaşam standardınızla ilgili bir durumdur. Lüks ve kaliteli yaşıyorsanız, zaten yetmez. Ama idareli gidiyorsanız, yeterli.

Kağıt üzerinde baktığında yetmiyor, yetmiyor ama bu paranın altında geçinen (yaşamaya çalışan) milyonlarca insan var.

10bın lıra sıgaraya ayırabılen gecınebılecekkı 10 bını sokaga atıyor

@StandartQ, esigara ya başlayın aylık masraf 3 bine düşer.iyi para kazanıyorsun bence yaşanır niye yaşanmasın

Sizin tercihlerinize, harcamalarınıza göre çok değişir. Yalnız sigaraya verilen 10.000 TL hiç az bir miktar değil, sağlığa ayrı cebe ayrı zarar.

Yerine bir şey koyabiliyorsanız ya da direkt bırakabiliyorsanız bırakmayı düşünmek lazım, naçizane yorumum. Yeşilay'ı arayıp ücretsiz destek alabilirsiniz.

Ayda 10 bin tl. çok sigaraya 5 bin tl. ye düşürün ! Hem sigara masrafınız yarı yarıya azalır hem kalan ömrünüz iki kat artar . 😉

Son düzenleme:
Üst Alt