Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Avcılar'da H sınıfı ehliyet veren sürücü kursu yok.

bLaCkRaCe

Aktif Üye
Konular
126
Reaksiyonlar
2
B sınıfı ehliyetimi H sınıfına çevirmek istiyorum.
İstanbul Avcılar'da H sınıfı engelli ehliyeti veren sürücü kursu bulamadım, sadece Avcılar Sürücü Kursu var fiyatları 600 TL peşin / 650 TL taksitle.
2 kere rica etmemize rağmen fiyat konusunda 50 olsun 100 olsun hiç esnek değiller kesinlikle yardımcı olmuyorlar.
Araba kullanmayı biliyorum sadece 1 kere arabalarını kullanmak istiyorum oda engelli aparatını görmek için.
Avcılar'da uygun fiyata H sınıfı ehliyet alabileceğim bir sürücü kursu var mı ?

merhaba arkadaşım,

Avcılar'da değil ama Beylikdüzü'nde tavsiye edebileceğim bir kurs var : Avrupa Sürücü kursu (212 852 09 49) (Belikdüzü Migros'un arka tarafında)
Mart ayında B ehliyetimi H'a cevirdim, bu kurs ile anlaştım. Başvuru süresini kaçırmış olmama ragmen o dönemin direksiyon sınavına soktular, sözlerinde durdular. Ben memnun kaldım.
Yalnız şöyle bir durum var, tertibatlı araçları yok, ben sınava babamın otomatik vitesli aracı ile girdim, elden tertibatlı özel donanımlı ehliyet aldım.
Ücret ise yanlış hatırlamıyorsam 350 tl idi...

Landish Avcılar Sürücü kursuna gittim önceden indirim yapmayan Eylem hanımla görüştüm, Büyükçekmece'de ki merkezi aradı ve fiyatı 500 TL belirledi bütün evraklarım da tamamdı ancak hiç ummadığım bir sorun çıktı, başka bir sürücü kursunu aramasına rağmen özel tertibatlı araç bulamadı maalesef.
Özel tertibatlı araç bulabilirse beni arayacak ancak ben araç bulacaklarından ümitsizim, engelli arabası olan bir tanıdığım da yok bana yardım edecek birisi lazım arkadaşlar. Aracı sadece direksiyon sınavının olduğu gün kullanacağım var mı bana yardımcı olacak birisi ?

içinde bulunulan duruma bakın. sürücü kurslarında engelli aparatlı kurs aracı yok! gerçi E sınıfı ehliyet için 1900 bilmem kaçtan kalma minibüsleri kullandırtan kurslardan ne bekleriz ki!

Black ben başak şehirde oturuyorum bulamadım buralarda yani araçları yok mecidiye köyde merhaba sürücü kursu var araçlarıda var ..metrobus ile gitme olanagın varsa bi bak istersen 550 dediler 500 e anlaştım ben ocakta sınava gireceksin denildi

forsa olmazsa öyle yapıcam son çare. Sen direk H sınıfımı alıyorsun oksa B sınıfından H sınıfına geçiş mi yapıyorsun, eğer geçiş yapıyorsan Ocak ayını beklemen gerekmiyor sadece direksiyon sınavına gireceğin için.

Üst Alt