Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ativan Şizofreniye iyi gelir mi?

@Anti PSİKİYATRİ, prozac ı 6 ay bırakınca takıntılarım arttı 1 aydır tekrardan başladım prozac a gayette iyiyim başka ilaca gerek yok .
Doktorda zaten 1 ay kullan kontrole gel değerlendirelim dedi gerek olmadığını söylerim ona da prozac ve cedrina içiyorum yeter bana .

Son düzenleme:
Ativan, yani Lorazepam genelde ameliyatlarda hafif sedasyon olmak üzere kullanılan benzodiazepin türevi bir anksiyolitik ilaç. Adındanda belli olduğu gibi anksiyete giderici, aynı zamanda panik atak giderici (zaten endişe gidericilerin Medazepam hariç kalanları panik atağa iyi geliyor diye hatırlıyorum)

Ativan Şizofreniye iyi gelir mi ?
Gelmez,ativan,xanax,nervium,diazem ve aynı grupta olan diğer ajanlar...bunlar ana tedaviye ek olarak özellikle kaygı bozukluklarında geçici olarak reçete edilir..

Bu grupta olan ilaçları uzun süre kullanmak bağımlılık oluşturur.. zaten hakimler bu ilaçları uzun süre reçete etmez.

@Tyler D., sana DM yolladım.

Ativanı bilmem ama xanax çok rahatlatıyor. Anksiyete fazla bastırırsa 1 tane içiyorum

Son düzenleme:
Ativan içmek istemeyen var mıdır ? dün hasta oldum kendi kendime içmiyecem dedim bugün sabah oldu bir tane içdim ativan

garez duydum ben onu içmek zorundamıyım diye gerçek olan ise evet içmek zorumdayım

Bugün korkularım var Korku hissediyorum
ativan iyi geliyor mu
Gerçi iyi gelse bile o ilac bende yok

Üst Alt