Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Atipik Psikoz teşhisim var. Gece uyanıyorum ve uyuyamıyorum. Ne yapabilirim?

Konular
9
Reaksiyonlar
12
Merhaba arkadaşlar.Birkaç aydır uyku sorunları çekiyorum.Uykum sürekli bölünüyor.Durduk yere uykudan kalkıyorum.Çok uykum olmasına rağmen uykuya dalamıyorum.Daha önce Atipik Psikoz teşhisi konmuştu.Doktorum bu hastalık sebebiyle olduğunu söyledi.Bu uyku sorunlarını yaşayanınız var mı ? Varsa nasıl çözüm buluyorsunuz ?

@Rodin romanovic, Aynı durum bende de var. Bende uyku apnesi de var solunum cihazıyla uyuyorum. Uyandığımda genelde takılı değil buluyorum . Uyku sersemi çıkarıyorum heralde maskeyi. Neyse uyandığımda ben de sigara içiyorum ve büyük ihtimal sigarayı bırakabilsek uyanma durumlarımız azalır.

@osmangazi, :( Uyumak için sürekli solunum cihazı mı kullanıyorsun ? Üzüldüm. Geçmiş olsun.

Bundan kurtulma imkanın yok mu ? Hep böyle mi devam edecek ?

Son düzenleme:
@Descartes, abi doktor gözlük örneğini verdi. Bazı insanlar gözlük takar sende öyle düşün dedi. Çok ağır apne varmış. Teşekkür ederim, ömür boyu kullanacağım gibi görünüyor. Uyku apnesi ile bipolar ilişkisini araştırdım. Uyku apnesi bipolara da kötü geliyor , inşallah bu cihaz asıl hastalığım bipolara da iyi geliyordur. Sürücü ehliyetim de iptal oldu, cihazda sd kartvar, 1 ay sonra durumum iyi olursa 3 yıllık sürücü olur raporu alacağım, 1 yılda 1 de psikiyatriden alıyorum sürücü olur raporu. Ehliyeti 2004 e aldım ama şu an yok hükmünde bildiğim kadarıyla.

Üst Alt