Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Atipik psikoz tedavisi sadece Clonex ile olur mu?

ATA 1881

Yeni Üye
Konular
11
Reaksiyonlar
6
5 yıldır tedavi oluyorum . Şu an ki ilaçlarım. Clonex 150mg . Zedprex 20 mg , sormodren 4 mg . Risperdal 4+2 6 mg. Bu ilaçların hangisi bilmiyorum ama clonex harici diğerleri cinsel sorunlar yapıyo diye düşünüyorum . Doktorumda ilerde sadece clonex kullanırsın demişti ama zaman vermedi.
Sizce diğer ilaçları bırakırsam cinsel sorunlar düzelir mi ?

@Anti PSİKİYATRİ,
Hocam bana sorunu risperdal yapıyor gibi geliyor. 5 yıldır tek değişmeyen ilaç bu çünkü. Diğerleri ise kullanıp bıraktığım ilaç baya oldu . Doktor kontrolünde yani. Doktora gittiğimde risperdalı keselim mi diyeceğim.

Risperdal, Zyprexa ve seroquel gibi ilaçlardan sonra Clonexe geçtim

Son 14 senedir kullanıyorum. Bana çok fayda sağladı.

@Descartes,
Başka ilaç kullanıyor musunuz ? Ve afedersiniz kuru boşalma sorunu oldumu risperdal kullanırken?

@ATA 1881,
Cinsel sorunları dert etmeyin inanın bana çektiğim acı mı cinsellik mi derseniz ben çektiğim acının gitmesini kesinlikle tercih ederdim.

@dgcnn,
Hocam kalıcı olucak diye korkuyorum. Az da değil 5 yıldır ilaç kullanıyorum kuru boşalma sorunu rahat 4 yıldır var.

@ATA 1881,
Bende de var ama ilaçları sağolsun babam almadığı için normale döndüm. Diğer yandan zihinsel olarak berbat dıurumdayım. Elbet bu günlerde geçecek.

@ATA 1881, selamlar. Clonex 600 mg yanında Seroquel 100 mg kullanıyorum.

Risperdal kullandığımı yazdım ama 2005 senesi civarıydı. Kuru boşalma sorunu falan yaşamadım.

Clonex tek başına psikoza ve şizofreniye iyi gelir mi?
Soruyorum zira d2 ile olan ilişkisi biraz naif.

Üst Alt