Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Atipik psikoz tedavi ile tümüyle düzelir mi?

[NirvaNa],

Bende de atipik psikoz var 15 yaşımdan beri var ara ara ilaç kullan bırak düzenli tedavik yoktu durum çok kötüleşti şimdi 4 senedir düzenli ilaç kullanıyorum ve İğne

[NirvaNa],

erkek doktorlara o kadar dedim ek ilaç yazın diye ativanı bana yazan kadın doktordu

erkekler daha çözüm odaklı daha bilimsel yaklaşıyor bayanlar biraz daha duygusal yaklaşıyor

@Operadaki Hayalet,

ben bugun bırakıyım ilaçları 1 hafta sonra başıma gelecekleri biliyorum :)

şunu öğrenmek istiyorum yukarda doktor kronik olduğundan bahsetmiş şimdi biz ilaç kullanıyoruz kesersek başa döneceğiz tamam peki kronikse başa dönmenin ne etkisi var

hastalık kronik tamam bırakınca belirtiler ileri giderse ben bazen ilaçları bırak ilaçsız yaşıyacaksın diyorlar bende bırakıyorum tekrar başlıyorum ne oluyor daha kötü hale geliyorum

Atipik psikoz teşhisi konmuştu bana 2018 de. En son gittiğim doktor bana ilaçları azalta azalta en son bıraktırmayı düşündüğünü söyledi hedefim bu dedi. Tümüyle iyileşmiş mi sayılıyorum

eğer çevrenden duyuyorsan kesinlikle yanlış eğer doktorun söylüyorsa tedavini biz ondan daha iyi bilemeyiz

@OğuzHan112,

Görüştüğümüz profösör hatta bölüm başkanı kendisi ilaçlarla kontrol altında olur sıkıntı yaşanmaz demişti yanlış bir soru sordum sanırım çünkü her hasta birbirinden farklı teşekkürler

[NirvaNa],

Bende öyle maalesef uyku düzenim berbat oldu. Çok da kilo aldım 84 kg oldum vücut yağlandı hocam. İlaçlar fayda ediyor ama yan etkileri...

Düzenli ilaç kullanımıyla stabil ve remisyon hale gelinebilir ama bu durumun sürekliliği için de ilaçları bırakmamak gerekir.

arkadaşlar 2500mg depakin crome kullanmak fazla duygusal olduğumu mu gösterir

Üst Alt