Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Atipik psikoz ile oran verilmedi. İtiraz etsem sonuç değişir mi?

Daral

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
1
Merhabalar arkadaşlar, ben atipik psikoz hastasıyım. Aldığım engelli raporunda yüzde 0 verdiler. İtiraz etsem sonuç değişir mi?

Biz senin hastalığının boyutunu bilemiyoruz. Kaç senedir ilaç kullanıyorsunuz.

Psikoz tanısıyla düzenli poliklinik kayıtları veya tedavin varmı?

@Daral,

Raporu eğer buraya kopyalayabiliyorsan kopyalar mısın?

@aydünyavaz,

Hocam yaklaşık iki senedir düzenli ilaç kullanıyorum. Şimdi risperdal 8 mg ,abizol 5 mg , prozac ve akineton kullanıyorum.

Alınan öyküde 2009 yılında dış merkezde psikotik semptomlarla yatışın olduğu öğrenilmiştir. Halihazırda oryante koopere, duygudurum ötimik, duygulanım uyumlu, paikomotor olağan, düşünce içeriğinde ilaç yan etkilerine dair bilişler, aktif psikotik-manik şikayet yok şeklinde değerlendirilmiştir. Yapılan muayene ve alınan öyküde ve incelenen tıbbi kayıtları neticesinde tedavi ile işlevselliği düzelen atipik psikoz tanısı olduğu tıbbi kanaatine varılmıştır.” Raporda yazan budur.

Moderatör tarafında düzenlendi:
@Daral tedavi ile işlevselliği düzelen yazıyor tabiki oran çıkmaz. İtirazdan birşey çıkacağını sanmam. Yine de siz bilirsiniz.

Üst Alt