Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Atanırsam yaşadığım şehre tayin isteyebilir miyim ya da sonra nakil alabilir miyim?

Vtecll

Üye
Konular
26
Reaksiyonlar
3
Arkadaşlar merhaba yakın zamanda engelli raporu alıp EKPSS sınavına girmeyi planlıyorum.Burda yazdığıma bakmayın psikiyatristik rahatsızlığımdan dolayı kendime zor bakan biriyim.Mutlaka birinin yardımına ihtiyaç duyuyorum.Eğer atamam olursa mazeretten yaşadığım şehre tayin olma olasılığım nedir?Şimdiden teşekkürler...

Vtecll Bir kereye mahsus tayin hakkınız var.Bu hakkı kullanıp yaşadığınız şehre tayin olabilirsiniz.

Vtecll Kurumdan kuruma değişir.Normalde asaleti beklemeye gerek yok.Ancak bazı kurumlar cinslik yapabiliyormuş.Üniversite gibi kurumları tercih etmeyin çünkü o üniversitenin sadece orada yeri olduğu için tayin olamazsın.

Çok teşekkürler acaba başka bilgisi olan var mı emin olmam gerekiyor...

arkadaşım vergi dairesine atandı 2 ay önce memleketindeki vergi dairesine dilekçe verdi hemen tayin için orası memur ihtiyacı olduğu için onayladı ama çalıştığı kurum sıkıntı çıkardı zor bela gelebildi

karadeniz55

Anladım kurum sıkıntı çıkarabiliyor ayrıca da tayin kullanacağımız tarafta da açık olması gerekiyor.

Üst Alt