Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Atandıktan sonra kurumlar arası geçiş nasıl mümkün oluyor?

Konular
12
Reaksiyonlar
0
Sorduğum soru saçma mı değil mi bilmiyorum ama merak ediyorum. Eğer Kamu Hastanelerine atanırsak asalet tasdiklendikten sonra Çevre ve Şehircilik Bakanlığına geçiş olabilir mi? Olabilirse süreci şartları nedir?

Asaletin tastik olduktan sonra
Çalıştığın kurumun onayı gideceğin kurumunda kabülüyle kurumlar arası nakil olur.

Bu onay ve kabul işlemi zor veya kolay hakkında bir şey diyebilir miyiz?

kurum niye değiştrmek istiyorsunuz ?Görevde yükselme için istiyorsanız ? Kurum değiştirmeden de görevde yükselme sınavına girilebiliniyor benim bildiğim kadarıyla. Örneğin normal memurlujktan mühendislik kadrosuna geçiş gibi.

Yok görevde yükselmeden ziyade hastanede çalışmak istemiyorum pek. İlk sıraya çevre ve şehircilik yazdım ikinciye hastane. Ola ki hastane geldi bu durumda geçiş olur mu diye merak ettim. Çok kurum seçeneğim de yok o yüzden

torpil bulursanız kolay olur onun dışında malesef ben aylardır uğraşıyorum olmuyor

Torpil olmadan oluyor ama uğraşmanız ve şansınızın yaver gitmesi gerekir, Gerçi şansın hayat boyu her konuda yaver gitmesi şartta neyse.
Allah şansımızın israrla yaver gitmediği bazı noktalarda en azından şeytanın bacağını kırmak nasip etsin.

Teşekkürler cevaplarınız için. Torpil imkanı olsa bile ben istemem zaten. Nasip kısmet. Hakkımızda hayırlısı olsun

Üst Alt