Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Atandıktan sonra hangi ilde/birimde çalışacağımız ne zaman belli olacak?

srkn41

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar ben bu sene liseden mezun oldum. Puanım 84. MEB hizmetli kadrosu tercih edeceğim ama aklımda bazı sorular var. Lütfen yardımcı olun.

Eğer atanırsam nerede çalışacağım nasıl belli olacak. Diyelim ki bir il bünyesine atandım. Hangi ilçe, hangi okul veya müdürlük bunun tespiti nasıl yapılacak?

Benim rahatsızlığım anemi olmam. Bağışıklık sistemim çok zayıf olduğu için temizlik vs gibi şeyler yaptırırlar mı? Bilgisayar kullanma becerim çok iyi aslında ama bilmiyorum.

Daha da önemlisi, LYS'den iyi bir puan bekliyorum. Diyelim ki ben hizmetli olarak atandım. Bu süre içinde de 4 yıllık bir bölüm okudum. Sonrasında ne olacak? Mezun olduğum bölümde çalışmak için tekrar kpss vs girmem mi gerekecek?

Teşekkürler,

srkn 41 meb hızmetlıyı yazarsanız mebın bır avantajı var hızmetlıler için...bır defaya mahsus olmak üzere hakkarıyede çıksanız dıllekçe verıp kendı mahallenızdekı okulda bıle kalabılırsınız....hızmetlı olmak mebde zor gıbı görunsede bu avantajı dıyer kurumlarda yok.ayrıca meb alım yukseke oldugu için atanma şansımız yuksek oluyor.boş ta kalmak ıstemeyen ilk seçeneklere mebi koymalı bence arkadaşlara tavsıye edıyorum.çunku ben geçen yıl bu durumu yaşarken şurda bır kelıme bıle yardıma ıhtıyaç duyuyordum.şimdı yardımcı olma sırası bızdde.

4 yıllık örgün öğretim bir üniversite ye girerseniz gidemezsiniz, okulda devam zorunluluğu var,okul sadece sınavlara girmenize izin verirse ki bunu yapmazlar, amiriniz izin verir aynı şehirdeyseniz,aynı şehirde değilsede rapor alıp gidersiniz sınavlara, ikinci öğretim de okuyabilirsiniz ve açık öğretimde okuyabilirsiniz.

Peki arkadaşlar diyelim ki bir ilde meb hizmetli olarak atanadım. Ben nerede çalışacağım? Hangi ilçe, hangi okul? Bu nasıl belirleniyor? Benim tercihim veya oturduğum yer dikkate alınıyor mu?

Üst Alt