Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Atandığım kurum sağlık kurulu raporunda çalışabilir ibaresinin yer almasını istiyor!?

gencural kesinlikle çoğu kurum bir birinden farklı tam anlamıyla birlik olmadığı için kestirmek güç
misal artvin çoruh üniversitesine atanan kişinin engelli raporunda istihdam işaretli olup olmaması hiç önemli değil (sadece engelli raporunda çalışamaz yazmama şartıyla) her türlü engelli raporu kabul ediliyor

olması gereken de bu zaten yok git devlet memuru olabilir raporu getir yok bilmem ne, tamamen saçmalık zaten
artvin çoruh üniversitesi kurumu gibi yüzde 80 diğer kurumlarda istemiyor zaten o şartı ama yine de isteyen kurumlar her sene artıyor
kunta yeni engelli raporu çıkarmak en az bir ay sürüyor ama devlet memuru olabilir yazılı ayrı heyet raporunu kast ediyorsan evet o bir gün ile 2 gün arasında çıkıyor doğru
yani geçen sene atanan ve bu şartı isteyen kişiler o şekilde çıkarttıklarını defalarca beyan etmişler

ya ne 1 ay kardeşim ankara numuneye gel 1 gunde al git raporunu 1 ay olurmu

kunta

Şans işi sizin bahsettiğiniz.Ben 1 yıla yakın uğraştım.İlk gittiğim hastanede 3-4 ay sürdü, ayrı ayrı her doktorun tüm programı doluydu haftalar sonrasına gün veriliyordu.Sonra %39 çıktı itiraz ettim diğer hastanede o kadar sürdü, karar bozuldu en son hakem hastane de o kadar sürdü ve raporumu alabildim sonunda.1 ay diyenler bile Allah'ın sevgili kuluymuş.

@kunta nerede görülmüş engelli raporunun bir günde alındığı ALLAH aşkına sırf konuşayım diye konuşmayın ya

ben elazığda olmama rağmen yani büyük şehirde olmamama rağmen, yoğunluk fazla olmamasına rağmen

kontroller tahlille vs bir aya yakın sürdü ve bütün evrakları içeri verip heyete girmek için randevu sürem ise 20 gün oldu

yani nasıl oluyor da bir günde bütün bu işlemleri bitirip heyete girip aynı gün içinde yapıyorsunuz hemde ankara gibi bir yerde, ben ankara da merkez de askerlik yaptım hastanelere kaç kez gittim ve oranın yoğunluğu buranın on katı neredeyse ve bir günde çıkıyor diyorsunuz
pes doğrusu vallaha

Evet herkes kendine göre bir şeyler istemiş.. Ayrıca bir günde rapor hangi hastaneden çıkıyormuş bizde oraya gidelim :) 1 1 buçuk ayı buluyor neredeyse doktor doktor gez

eMeL_eMeL aynen bir günde çıkıyorsa bu kadar insan neden tekrar rapor çıkma ihtimalini duyunca perişan olacağız diye üzülüyor o zaman, arkadaşın dediği gibi hemen gideriz bir gün de çıkarırız, ne kafa yoruyoruz :)

kurumdan kuruma evraklar değişiyor o yüzden çoğu kurum devlet memuru olabilir adlı durum bildirir raporunu istemeyecektir çünkü çoğu zaman öyle olmuş
ama isteselerde problem değil normal heyete girer gibi giriyoruz (hastanenin heyet günleri ne zaman ise ) dilekçemize istinaden bize ayrı olarak devlet memuru olarak çalışmasında sakınca bulunmamaktadır diye heyet rapor veriyor (durum bildirir raporu) atanan herkese başarılar yeni iş hayatında

darısı bizim başımıza 2018 ekpss çalışmaya devam edeyim :)

İnşallah hayırlısıyla sizlerde bu mutluluğu yaşarsınız, büyük adımı attık gerisi de hayırlı olur inşallah :)

Bugün hastahaneye durum bildiri raporu almak için başvurdum. Yeniden odyometri testine tabi tuttular, saatler süren bir işkence...! Neredeyse yeniden sağlık raporu alır gibi uzadıkça uzadı bu iş. Görevli cuma gününe raporu yetiştirmeye çalışacakmış. Baştan bilebilseydim tercihlerimde asla bir üniversite yazmadım nedir bu ya !!!

,Aynı yazı banada geldi. Bandırma onyedi eylül üniversitesi. Özelden sana çok yazdım ancak dönüş yapmadınız?

Üst Alt