Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Atananlar tahminen ne zaman işe başlar?

Konular
25
Reaksiyonlar
1
Merhaba arkadaşlar. 16 aralıkta tercih sonuçlarını öğreneceğiz, peki tahminen işe başlamamız hangi ayı bulur. Ben üniversite son sınıf öğrencisiyim lise puanım ile tercih yapacağım bu yüzden soruyorum yani hazıranda okulum bitecek son aylarda da beni ikinci öğretime geçirmezler kafam karıştı. bir de lise düzeyi atandıktan hemen sonra lisans diplomamı kuruma iletsem sıkıntı olur mu, teşekkürler.

liseden kaç puan aldın?? soruna gelicek olursam kuruma göre değişir adliyede 3 ay sürer milli eğitimde 1 ay genel olarak 1 ay içinde başlarsın işe 2. husus kurum içi yükselmeyle ilgili diplomanı kuruma verirsin kurumda yükselme sınavına girersin olur öyle tabi sınav olursa yada seneye ekpss lisanstan başvurup atama bekliyeceksin okulunu bitirdikten sonra ki 2.atamaya okulun biter büyük ihtimal kolay gelsin

83 puan aldım. ben lise olarak atandıktan sonra üniversite eğitimim bittiğinde diplomamı verince maaşın vs. artıyor diye biliyordum öyle değil mi?

cennetgülsevdi

Yok öyle degil sen memur atanacaksin bitirdigin bolumle ilgi kurumda kadron varsa kurumdan yukselip lisans alaninda kadro pozisyonuna gececeksin ondan sonra maasi yukselir sana tavsiyem tercih yap atan sonra ekpss subatta lisans olarak basvur okulunuda bitir ayni anda calis sonra 2.atamada direk lisansin olan bolumden baska yere veya atandigin ile tekrar atan

cardozoakif61

benim anlamadığım şu eğer lise diplomamla bu atamada düz memur oalrak atanıp üni diplomamı verirsem direkt düz memur olarak maaşım vs artmıyor mu, ben tekrar sınava girmem gerektiğini bilmiyordum. alanım ile ilgili çalışmak istersem görevde yükselme sınavına girmem gerekiyor yanlış mıyım

cennetgülsevdi aynen öyle lisans hangi bölümu okuyorsun yalnız hizmetli atanirsan gecis isi olmuyor tekrar sınava girmen lazım diye duydum yinede arastır

cardozoakif61

ben öğretmen olacağım ama formasyonumun yetişmeme ihtimali var maddi açıdan iyi durumda değilim o yüzden lise puanım iyiyken öğretmen olana kadar para kazanmak istiyorum, hizmetli değil düz memurluk tercih edeceğim.

Üst Alt