Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Atananlar göreve ne zaman başlayacaklar? Süreç nasıl ilerleyecek?

idare1984

Üye
Konular
56
Reaksiyonlar
0
malum güvenlik tahkikatı evrak isteme vs yapılacağından ortalama ne zaman iş başı yapabiliriz.

Bir yada iki hafta icinde osym dosyalarinizi kuruma gonderir. Dosyalariniz kuruma ulasinca kurum istedikleri belgeleri sitelerinde yayinlar yada sizi telefon ile arar. Belirrilen sure icerisinde istedikleri belgeleri teslim ederseniz. Belgelerinizde hicbir sorun yoksa, guvenlik sorusturmasi en az 2-3 ay surer. Olumlu sonuclanirsa sizi ararlar gelin baslayin diye[SIZE=3][/SIZE]

bir yada iki hafta icinde osym dosyalarinizi kuruma gonderir. Dosyalariniz kuruma ulasinca kurum istedikleri belgeleri sitelerinde yayinlar yada sizi telefon ile arar. Belirrilen sure icerisinde istedikleri belgeleri teslim ederseniz. Belgelerinizde hicbir sorun yoksa, guvenlik sorusturmasi en az 2-3 ay surer. Olumlu sonuclanirsa sizi ararlar gelin baslayin diye[sıze=3][/sıze]

bütün kurumlar için 2-3 ay sürer mi ya bende ankara büyük şehire atandım ne kadar sürer acaba

ysrkrdmr guvenlik sorusturmasi olanlar oyle. Digerleri daha az surer ama 1 aydan once cagiracaklarini sanmam digerleeinin de

Evrakları ne zaman isterler acaba
çağırmaya yakın mı isterler nasıl olur acaba
birde kurumun atamamızı kabul etmeme gibi bir durumu var mı acaba

1- belli olmaz her kurumun farklı
2- evrak teslim süresi kısa olur sonra 2-3 ay beklersin
3- evet var

Güvenlik tahkikatı gerektirmeyen kamu kurumlarında 1- 1.5 ay içinde göreve başlarsınız
bunun dışında Güvenlik tahkikatı gerekli kurumlarda bu süre tahkikatınızın sonuçlanmasına bağlı 3- 5 ay içerisinde bir zaman alabilir.

güvenlik tahkikatı farklıdır araştırırsan göreceksin zaten kamuda bir araştırma yapılıyor bunu onun dışında tutuyorum farklı bir yönü belirttim

OHAL kapsamında gelen yazıda belirtileni yazdım ben eskiden çok detaya inilmiyordu artık tabiri caizse tüm detaylara bakıyorlar

ayazefe

atanmış insanları umutsuzluğa düşürmek gibi bir düşünce yanlış sonuçta en fazla 2 ay geç başlar yada 1 ay erken bu bir şeyi değiştirmez

sputnik

benim yazdığımın umutsuzluğa düşürmekle alakası nedir? bizimkilerde 2014 eylülün ilk haftası açıklanmıştı kasımın ortasında göreve başladık ki bizim zamanımızda ohalde yoktu ve en erkende biz başladık benim başladığım tarihten 6 ay sonra başlayanlarda oldu ataması iptal edilende. doğruyu söylemek mi suç oldu ne yapacaktım pollyannalık mı?

KPSS 2016/1 14 Temmuz'da açıklanmış OGM 19 Temmuz'da belgelerle ilgili duyuru yayınlamış 10 Ağustos'da göreve başlama duyurusu yayınlanmış?

ayazefe

Kimin ataması Atandıktan sonra iptal edilmiş?Bizzat biliyor musunuz yoksa biryerden mi duydunuz?

ozgurluk

ya bu sonuc belgesınde yerlestıgınız kuruma basvurmanız gerekmektedır dıyo ne yapmamız lazım muglayı kazandım ben kuruma zıyaretmı edıcem sonuc belgemle

ayazefe senin kurumun hangi kurum ? benim arkadaşlarımın biri kdk ya biri de belediyeye yerleşti 10 gün sürmedi işe başlaması. adalet bakanlıgı haricindekiler cok sürmüyor bizzat gördüğüm için bunu yazdım

Sizosalgun şuan birşey yapmayacaksınız daha yeni açıklandı, o yazı her sonuç belgesinde yazar, ösym nin belgelerinizi göndermesi biraz sürer, atandığınız kurumun duyurularını takip edin sitelerinden, arada birde telefon açabilirsiniz. bu forumu, memurlar net forumunu vesaire takip edin, belge istemeye başladıklarında hemen duyarsınız merak etmeyin.

Zoppo

emniyet genel müdürlüğüne atanan birinin iptal edildi bir kaç kişinin daha duydum yeni rapor istendi ve rapor alamadığından otomatik iptal edildi birininkinide soruşturmayı geçemediği için başlatmadılar.

Emniyette muhtemelen soruşturma olumlu sonuçlanmamıştır.Yeni rapor meselesi nedir bu arada?Süresi dolan raporlar mı yeniden istenmiş yoksa başka birşey mi?Bir de duydum derken birinci ağızdan mı duydunuz yoksa biryerlerde mi okuyorsunuz?

EKPSS yerlestirildik peki ya bundan sonraki surec

Arkadaslar atanan tum arkadaslarimi tebrik ediyorum atanamayanlarda uzulmesin sarbetsinlr gun dogmadan neler dogar.Arkadaslar daha evvelki yillarda kazanan arkadaslardan ricam bu yilki ekpss ile ilgili bundan sonraki sureci anlatmalaridir.

Zoppo

hayır birebir şahidim. kurumlar yeniden rapor talep edebilir o nedenle sıkıntı oldu arkadaşta

güvenlik soruşturması için bekleriz deniliyor da şimdi mantıklı olarak bakıyorum biz neden bu kadar süre bekletildik zaten tek tek araştırılmadık mı fetö yada herhangi bir örgütle bağı var mı yok mu diye ? daha ne güvenlik soruşturması saçma bence devletin bu kadar adam çıkardığı yerde işlerin aksamaması için bir an önce başlatılması gerek kişisel kanaatim bayramdan sonra başlarız yönünde .

Üst Alt