Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Atanamayanlar, lütfen sabırlı olun!

YaşOlmuş21

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Ekpss'nin 1.atamaları yapıldı. Kabaca özetlemek gerekirse (ortaöğretim düzeyi) memurluk kadrosuna 91 ile 100 arası puanı olanlar yerleşmiş. İstanbul ile Şırnak'ın puanları çok yakın. Diyanetin açtığı memurluklar 60 ile 80 arası almış. Hizmetli kadrosu 82 ile 88 arası puan almış. Diğer kadrolar da 85 ile 100 arasında ama çoğunluk 90 puan civarında. Şimdi ikinci atamalarda 90 puan üstündekiler önümüzden çekildi. Büyük ihtimal, İkinci atamalar 80 ile 90 puanlılar arasında olur. 80dan düşük alanlar karamsarlığa kapılmasın lütfen. Bunun 3.ataması da olur. Ekpss ile yerleşmek tek hedefiniz olmasın. A planı olmazsa B planı olsun, B planı olmazsa C planınız olsun. Lütfen karamsarlığa kapılıp, intihar etme düşüncelerinin arasında kaybolmayın. Memurlar.net ve bu forumda iki kere "atanamadım sanırım intihar edecem" türü yazı gördüm. Lütfen yapmayın. 1 haftalık ömrünüz varmış gibi, dünyanın keyfini çıkarın. Boşuna dememişler; Allah bir kapıyı kapatırsa başka kapıyı açar diye. Gidebiliyorsanız halk eğitim merkezlerinin kurslarına gidin. Kendinizi başka yönlerden geliştirin. Eğitim durumunuz kötü mü? Gidin açıktan okuyun. Kurumların kendi sınavları oluyor mu araştırın. Hayatta çözüm çoktur. Sadece aramasını bilin. Devir teknoloji devri. Yazılımla ve programlama ile ilgili kurslar araştırın. Olur mu demeyin. Olur deyin :) Yaparım olur deyin :)

Not: tabi ki ben de atanamadım. İkinci atamalardan umutluyum. O zamana kadar aynı hayatıma devam. Belki spora başlarım. (İşitme engelliyim)

İnşallah beklediğimize değer... :(

valla ben atanamadım o an ıntıhar etmeyı dusundum ama vazgectım

Ben de atanamadim ama cok uzulmedim cunku atanamayacagim belliydi.
Halk egitim merkezindeki kurslardan bahsetmissiniz. Bence de insanlar ilgi alanlarina gore kurslara gidebilir. Ben bu yaz isaret dili kursuna gittim (isaret dilini ogrenmek cocukluk hayalimdi) firsatim olursa bu konuda kendimi ilerletmeyi dusunuyorum.

Ben de atanamadim ama cok uzulmedim cunku atanamayacagim belliydi.
Halk egitim merkezindeki kurslardan bahsetmissiniz. Bence de insanlar ilgi alanlarina gore kurslara gidebilir. Ben bu yaz isaret dili kursuna gittim (isaret dilini ogrenmek cocukluk hayalimdi) firsatim olursa bu konuda kendimi ilerletmeyi dusunuyorum.

Ben de kısmetse İşaret Dili kursuna gitmek istiyorum.

Bir sonraki atamalardan bende umutluyum inşallah çok ama çok akıllı tercihle yerleşme ihtimalim var hayırlısı olsun

Ne güzel bir yazı düşüncelerin çok güzel YaşOlmuş21.Arkadaşlar bazen bir şeyi çok istesek de istediğimiz hemen olmaz.Ben şu anda memurum ama ama 2010 yılında girdiğim sınavın ek alımıyla 2011 in son ayında göreve başlamıştım. Üstünden bir seneyi aşan bir zaman geçince telefonla aradıklarında birisi şaka yapıyor sanmıştım hatta:)
Sınava girmek,sonuç beklemek,iş aramak bütün bu bu zorlu süreçleri çok iyi bilirim vazgeçmek,hayata küsmek,kızmak,kendini suçlamak,bir soru daha yapsaydım,şurayı da yazsaydım,keşke...Keşkeler hiç bitmez ve her şeyin bizim göremediğimiz bir nedeni vardır mutlaka.Atanan arkadaşlara hayırlı olsun,atanamayan arkadaşlara da ek alımlarda yada diğer iş alanlarında şans dilerim.Hayatın süprizleri bitmez...

bekleyin. 2 ci atama kesin olur. bunu da zaman gösterecek.

sacmalama devrannn intaarmis cözümmü bu sonra kyamate kadar cehenmen atesinde yanmak var akilli ol mucadaleye devam bende atanamadim bakalim 2 ci veya 3 cü olmadi bir dahaki ki sene daha yas genc devammmmmmmmmmmmmm

ben neden atanamadım

ben ekpps ile atanamadım %80 şizofren engelliyim aldigim puan 69.74 ben bu puanla atanamadım ama ösym de çok ayip etti %80 engelli şizofren ile %80 ortapedik engelliye aynı soruyu sorarak çok ayıp etti bu bir eşitsizlik yaratmazmi arkadaşlar mahkemeye başvursam bu eşitsizliği düzeltmeleri için bir karar çıkarmı bize daha kolay sormaları gerekmezmi 69 puan ancak alabiliyorum

haklısın kardeşim bende şizofren hastasıyım, 66 puan aldım. haksızlık

Ben 83le atanamadım ne olacak şimdi ?
Dava açsanız ne olur ki ? Bizden daha yüksek puan alanlar yerleşti az puanlılar değil ki ..

Plumeria;

Kesinlikle haklsınız ama anlamadığım bazı yerler var ki mesela 90 alsam hayatta tercih etmem oralara 91 ile yerleşmiş adam.
Şahsen ben 90 +üstü alsam niye orayı tercih ediyim.Bu bana pek mantıklı gelmedi yani.:confused:

arkadaşlar bence kendimizi üzüp yıpratacağımıza tahminler yürütelim mesela 2. atamada ortaöğretimden memurluk kaç puan olur hizmetli kaç puan olur kaç kişi atarlar?

İkinci atama şubatta olursa eğer ki bütün veriler bunu gösteriyor gene bin civarı bir atama olur ama biz şimdiden bi takım girişimlerde bulunursak kadroların artma ihtimali yüksek çünkü önümüzde genel seçimler var ve mutlaka bunların yansıması olacaktır ama kös kös oturup bi takım vasıfsız insanların bizim hakkımızı aramasını beklersek bi haltım olmaz gene diyanet ve meb hizmetli ile işi götürür sonrada çıkıp şu kadar alım yaptık biz şu imkanları sağladık diye popilizm yaparlar... ortaöğretim konusunda yazdıklarım çünkü ortaöğretim 90 puanla açıkta kaldım...

kpss de 4 atama oluyor inşallah e-kpss dede 4 atama olur

ali atanmadınmı sen hizmetli 83 kadar düştü

atanamadım ya açıkta kaldım sadece memurluk yazdım ben o yüzden

Bende lisans 64 aldım artık umutlu değilim özel sektörde is bakacam başka çare kalmadı

başvurmagımı yer kalmadı sinirlerin bozuldu hep lise mezunu istiyorlar lanet olsun is kurdan da Hayır yok

kunta;

kunta bende % 80 işozfrenim bizim gibi şizofren olanlar raporunu zihinsel yapaıp 90 la87 atandılar bizim bilgisizlgimiz yüzünden biz acıkta kaldık bende 79 aldım geneleden girdim sorular zordu bu haksızlık ama elden bır sey gelmıyor

ben deniz hizmetli kadrosunu beğenip te tercihlerime yazmadım ne aptalmışım meğer neyse iş işten geçti belkide hakkımda hayırlısı buydu bu arada önlisan mezunuyum

ahuse;

bunlar raporunu nasıl zıhınsel yaptırıyorlar... bızımkı neden ruhsal duygusal ozaman neden???

tek_mehmet;

Eylem yapalım. Ama öyle üçümüz beşimiz yetmez, katılım sayısı yüksek olsun. Bildiriler falan.

fiziksel engellilere daha farklı iş imkanı sunmalılar. ben de atanamadım ama çok fazla üzülmedim çünkü atansaydım işyerine ulaşımım hergün gidip gelmem aşılması gereken bir sorun olarak karşıma çıkacaktı. hergün 8 / 5 çalışmak fiziksel dayanıklılık gerektiren bir şey. belli oranın üstündekilere ve isteyene asgari ücret verseler ya da evden çalışma imkanı sunsalar çok iyi olur.

allah hepınızın gönlüne göre versin biz kuracılara ne demelı bızım sansımız sızlerden daha az hatta yok gibi :(

Önlisans 73 bende atanamadım umarım ikinci atama daha yüksek bir alım olur vee çabukkkkk olurr :D

Üst Alt