Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Atanamayan lise mezunları, kaç puan ve hangi sıralama ile atanamadınız?

78. Sıralama: 44ü6. bakanların açıklamasından sonra hizmetli kadrosundan bile şüpheliyim.

Memurluk olmayabilir ancak hizmetli olur kardesim bakanlığın açıklaması bizleri bağlamıyor

sarasota hocam size birşey sorabılır mıyım ? bu sorunun cevabını çok aradım ama bulamadım.. Ben Ekimin 19'da işe başladım.. Eylül ayındaki Engelli maaşımı almıştım.. şimdi Aralıkta ki engelli maaşını alırsam ceza yer miyim ? çünkü sigortam başlamış ayın 19'nda..

Tabikide alma gereği yok ceza yeme bosuna

Arkadaslar 75.3puan Ortaogretım ikinci tercih de olur mu sizce hizmetli dort gozle bekliyorum atamayı turkiyenin her yerini yazacam hizmetli 30 tercih

Mustafaerdem

Geçmiş dönemde 2014 sınavında ilk tercihlerde hizmetli 83 puanla kapatmış, ikinci tercihlerde 80 ile 79 ile kapanmış, üçüncü tercihlerde 77 ile 78 ile kapatmış. Kisacasi her tercihte en az iki üç puan aşağı düşmüş. 2016 sinavinin ilk tercihinde hizmetli puani 78 e kadar düştü benim tahminimce bu atamalarda geçmiş senelerdeki kadar kadro açılırsa hizmetli 75 puana kadar düşer hizmetli olarak atanabilirsin bende 77 puan aldim atamalari bekliyorum.

Üst Alt