Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Atanamayan lise mezunları, kaç puan ve hangi sıralama ile atanamadınız?

Konular
9
Reaksiyonlar
0
Atanamayan lise mezunları, kaç puan ve hangi sıralama ile atanamadınız?

87 ve üzeri puan alıp şuan memur olan ve memurluk yazmayacak varmı arkadaşlar lise duzeyi

bence herkes yazar bı umut . kımse yazmam demez

şanslarını deneyeceklerdir mutlaka

Memurken tekrar memurluk yazamaz mesala ben hizmetliyim bidaha hizmetli yazamam üst kadro olması lazım

87 puana düşmez bence.. Dün Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı açıklama yaptı.. Kamuya alımlarda cimri davranacağız dedi.. bence artık fazla memurluk kadrosu açılmayacak..

İlk atamada 93 puan aldıgı halde memur olarak atanamayan insanlar var.. 2.ci atamada 90'ın altına düşmez bence puanlar

93 puanla atanamayanlar tercih hatası olarak atanamamıştır ki bu zaten çok zor bir şey. çünkü il bazında 50 kadar il vardı memurluk kadrosunda. benim puanım 90.3 sıralamam 277. benim önümde 180 kadar kişi atanmış saydığımda. 2. atama için 1. atamada açılan memurluk kadrolarına baktığımda emin değilim. ama 1. atamada az memur kadrosu açtık 2.de biraz daha artıralım deyip de bundan önceki ekpsslerdeki gibi 300 vb kadro açarlarsa size de bana da sıra gelebilir

150 memur kadrosu acılsa siralama 250 düşer çünkü teknisyenler var hizmetli var imamlat saglıkcilar vat bide memur olup memurluk yazamayacak olanlar var sizce yuksek puan alan calışan sinava oylesine girmiş kac memur vardir

Atamalar durduruldu nasıl olacak 2.atama?Puanlarımız yanacak mı?

Geriye dünük işler mi süreç?2018 e mi hazırlanalım?Yaş sınırına yaklaşanlar var ne olacak durum?

Memurlukta yâş sınırlaması yok bildiğim kadarıyla..

Ne zaman girip ne zaman emekli olacağız peki?Benim hiç bir bilgim yok ancak minimum 25 yıl çalışsam benim yaşım kaça gelir?Geriye ne kalır benim ömrümde?

Sağlık koşullarını hiç saymıyorum üstelik.Belki 10 yıl sonra sağlığım elvermeyecek çalışmaya?

Allahtan revamı bu atamaları dondurduk demek?Minimize ettik demek?

Büyük ihtimal kendi karnımı doyurmanın derdine düşeceğim asgari ücretle engelli olarak çalışacağım.Hiç evlenemeyeceğim ve hiç ebeveyn olamayacağım.Sadece aç karnımı doyurmanın peşine düşeceğim engelli olarak.Sonunda kimsem kalmayacak ve devletin bakım evlerinden birinde çürüyüp gideceğim.
Harcadığım yıllara üzüleceğim ölene kadar.Verilen emeğe, harcanan paraya üzüleceğim.Eğitime harcadığım zamana üzüleceğim.Uğradığım haksızlıktan dolayı içimi kin ve nefret dolduracak.Kısalan ömrüm kin ve nefret ile birlikte sönüp gidecek...

atamalar nasıl durduruldu? yok öyle bir şey.

öylesine giren memurların çok olacağını sanmıyorum. sonuçta sınava giriş ücreti var. ilk bin içinde olsa olsa 50 tane ya var ya yoktur. tabi bu ortaöğretim için

Sayın müezzinoğlunun açıklamaları doğrultusunda fikir ediniyoruz.Daha önce bir bakan daha açıklamada bulunmuştu.Üstüste gelen açıklamalar hiç iç açıcı değil.Umarım bu bir şakadır veyahut hatadır ve bundan dönülür.Memur alımlarını dondurmak demek ekonomiyi %100 etkiler emin olun bundan sayın vekiller.Emin olun o memurlar ülke ekonomisini hareketlendirir.Kamuya fayda sağlamak istiyorsanız iş imkanlarını artırmalısınız.

zendark devlet her zaman maliyete bakar memur ulke ekonomisine hic bir yarar saglamaz. o yuzden her yeri taseron firmalara birakir cok basit bir ornegini veriyim sabim diye bi kurum var saglik bak. iletisim merkezi burda saglik bakanliginin tum cagri merkezi isleri yapiliyor sigara biraktirma sikayet randevu vesayre hemde 24 saat devlet diyorki saglik bakanligina memur alsam cagri merkezi isi yaptirsam olmaz herkes baska yere tayin ister ve memur kadrolu alacagim icin maliyeti fazla olacak veriyim bi sirkete versin asgari ucret taseron olarak isimi gorsun sonuc isi goruluyo iyi bi sekilde maliyeti de dusuyo memura gerek var mi yok bunun orneklerini her yerde goruyoruz

Peki neden bu kadar okul açılıyor?Habire okul açılmasının sebebi nedir?Okul açılmasın bizde yerimizi bilelim değil mi?Devlet kimin yeri neresi söylesin!

Yıllarca dershanelere para bastık.Kitaplara para bastık.Bunun hesabını vereceksen konuşun!Buradaki çarkı ben döndürmedim!

zendark okul mu aciliyo :) bi tane ogretmen atamasi duydun mu hergun su kadar aciga alindi bu kadar acik var diyolar aldiklari ogretmenler sozlesmeli ucretli felan neden ? maliyet

lise düzeyı 81 puanım var kamuda çalışıyorum.hizmetlıyım .memur olmak için gırdım .şansım ın azda olsa oldugunu düşünüyorum.30 tercıhın 30 unuda memur yazcam ıkıncı üçüncü atamaardada belkı çıkar....:)

Atanamayan lise mezunu puanlar

Atanamayan lise mezunu arkadaşlar puanları paylaşalım

.....

Son düzenleme:
Arkadaşım malesef puanın memur alımına denk gelmez sanırım 2018 e calış umarım o zaman olur

sarasota

Öneriniz için teşekkür ederim.Memurluk gelmez bence de ama ben yine de memur kadrolarını tercih edeceğim,nasip artık.2016 ekpss de test sorularını kaydırmışım ve maalesef 85+ beklerken bir çok soruyu heyecanlanıp yanlış yaptım. .2018 ekpss ye şimdiden çalışıyorum.

81 puan 2200 sıaralama lise mezunuyum.kamuda hizmetlıyım sadece memurluk tercih ediyorum.ılk atamada çıkmadı sonrakıne hayırlısı inşallah...

Agustin sende kardesim hizmetli olur memur zor

Üst Alt