Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Atanamadım. 2. atamda şansım olabilir mi? Hastalığım çalışmama engel olabilir mi?

seca

Üye
Konular
48
Reaksiyonlar
0
Atanamadım arkadaşlar. 76 Puanla Full Memur yazdım. Biliyorum öyle yapmamalıydım ama bu yıl üniversite kazandım. Antalyada Sosyal bilgiler öğretmenliği okuyacağım. Bu yüzden ciddiye almadım. Ama tercihlerimi yaparken üni'de antalya çıkacağını bilmiyordum ve antalya pahalı bir şehir. Benim bir kaç sorum var.

-Acaba bu puanla 2. atamalarda antalyada hizmetli yazsam gelir mi ?

-Birde diyelim ki hizmetli yazdım geldi. Bu çalışma saatlerini okula göre ayarlayabilecek miyiz. ?

-atanınca direk engelli maaşı kesilir mi yoksa başlamak mı lazım işe kesilmesi için.

-Benim hastalığım çok farklı. Orak hücre anemisiyim. Hasta olmadığım zamanlar normal insan gibiyim ama hasta olduğum zaman felç oluyorum. Vucudumdaki kan oranı çok büyük düşüş yaşıyor en son 15'e düşmüştü sonra vucuda inanılmaz güçlü ağrılar saplanıyor. Buna engel olamıyoruz bu krizleri yılda 5 kez yaşarım en az. Ve 10 15 gün hastanede yatarım. Hizmetli olacağım yerde buna göz yumacaklar mı. Ya sonuçta devlet güvencesi altındayız fakat devamsızlık yapınca sıkıntı çıkarıp işten şutlama olur mu ? ve hizmetlide çok ağır iş yaptırırlar mı ? Yani ben 20 yaşındayım ileri derecede bilgisayar bilirim f-q 10 parmak klavye kullanırım. Bu adamlar bunları göz önünde bulundurup bana masa başı iş verirlermi acaba ?

sorularıma cevap verirseniz çok sevinirim.

76 puanla full memur yazacak kadar hangi kafayı yaşadın kardeşim ? zaten toplam 135 memur kadrosu açıldı.. 100 puan alanlar bile emin değillerdi atanacağından..

Hizmetli yazsaydın hiç değil çalışıp, bir sonraki Ekpss sınavına tekrar çalışıp memur olabilirdin

Yazdıklarımı tamamen okudun mu ? Neden memur yazdığımı orada yazdım. Üstteki sorulara cevap verebilir misin bilgin varsa

Hem çalışıp hem de normal öğretim üniversite okunmaz ve çalışan birinin engelli maaşı anında kesilir.Açıköğretim okusaydınız ikisi bir arada yürürdü.O şekilde diploma alan çok.2. atamada ne kadar kadro verileceği belli değil ayrıca sizin önünüzde kaç kişi atanamadı o da belli değil dolaıyısıyla yorum yapılamaz bu konuda.

Kardeşim okul da yoklama alınamıyorsa hem çalışıp hem de okuyabilirsin

Ülkemizde böyle bir okul var mı?Yalandan dolandan yerimize imza çaktırıyorduk arada bir ama sonunda gitmeniz gerekiyor illa.

Ankara hukuk yoklama sıkıntısı yok sadece sınavlara girilse yeter.Arkadasin okulunu bilmiyorum ama

karanlik872

Sadece ankara hukuk değil sayısız öğrenciden duydum. Tıp öğrencisi demişti sınavı geçmemiz lazım sadece okula hiç gitmiyoruz isteyen derse girer isteyen girmez dedi. Tabi adamlar hep hastanede tıp uygulamalı öğrenilir derler ya hani. Hocanın anlattıkları kitapta da vardır her zaman. Neyse işte anladım olmaz sanırım benimki. Umarım yurt falan çıkar bana engelli birinede yurt çıkarmazlarsa orda aç kaldım vallaha :) Çok çok ikinci sınava çok sağlam hazırlanırım 85 falan alırsam memur olurum herhalde ne bilim

Engelli raporu olanlara bazı imkanlar veriliyor diye biliyorum yurt ve burs konusunda.Onu bir araştır kardeş hakkında hayırlısı.

zendark

Başvururken engelli durumunu soruyor yani evet veya hayır seçeneği var detaylı bir şekilde açıklamana izin vermiyorlar. İşaretledim bakalım. Benim önceliğim var umarım bu öncelik hakkım yenmez.

zendark

oOoOoO ölme eşşeğim ölme :) :) :) Yav 76'yla hizmetli yazaydım gelirmiydi acaba :)

Ortaöğretimden girdiysen gelmezdi.78 küsür ile kapatmış hizmetli.

2. atamada atanırsınız ancak antalya yazacağım diyorsunuz orası tutarmı onu bilemem.Memur 2.dede tutmaz.

zendark

memur hiç bir atamada tutmayacak belli oldu. Keşke çalışsaydım ve 85 alsaydım diyorum ama o zaman da memur geleceği meçhuldu. LYS çalışıyordum bu yıl olmadı malesef :( :( :( Peki benim tek sorum var. Diyelim ki hizmetli yazdım atandım. Sonuçlar açıklanınca direk engelli maaşım kesilir mi yoksa kayıt yapana kadar devam eder mi ? ona göre ikincide tercih yapacağım

arkadaşlar, umutsuzluğa kapılmayın. 2. hatta 3. atama olursa puanlar baya düşer. geçen sınavlara bakın mesela lisans düz memur 65 lere indi. yine diğer öğrenim seviyelerinde puan düştü. yani ne kadar fazla atama olursa şans artar. ben 2014 de ki sınavda ilk atamada istediğim yere puanım yetmediğinden atanamadım. 2 . atamada başka bir yere atandım. gerçi bu şekilde daha iyi oldu. işimi seviyorum. neyse 3. atamada benim ilk atamada isteyip atanamadığım yere kontenjan verildi ve puanı benim puanımında altına düştü. yani diyebilirim ki 15-20 puan düşmesi muhtemel diyorum.

NETBUS

Vallaha şimdi umutlandırdın beni. 76 Puanla sanmıyorum hiç bir atamada memur olamam. Ortaöğretimden girdim ?

NETBUS 2014 ekpss de kaç atama oldu ve o 65 puanlı memurlugun olduğu atama tavan taban puanların linkini paylaşabilir misiniz ?

kardes gecmıs olsun hastalıgın cok zor bı hastalık ama atanırsan bence sorun olmaz yanı hastalık soz konusu oldugunda ızın verecekler seve seve. Sonucta sen engellısın kazanırsan almama gıbı lukslerı olacagını sanmam. Sonucta sende calısıp hayatını surdurmek zorundasın.

Arkadaşlar 2014 teki atama ile 2016 daki atama arasında rahat -4 puan oynuyo ve alımlar fazla olursa 70+ puan alanlar kadroya geçer .

2014 ilk atamada 83.5 le akabinde 2. Atama sunucunda 79 civarı kapatmıs arada en az bir 4 puanlık inme durumu var bu kadar değilde bunun yarısı kadar bile inse 76 yı rahat görür.....

Kaç atama yapılır sizce. Bence 3 Atama olur. ?

Üst Alt