Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ataması yapılıp gidemeyenler kaç yıl ceza alıyor..?
2015 ekpss 2. Tercıhlerde atamam yapıldı fakat atandıgım yerden dolayı engelım el vermedi.tekrar 2016 sınava gırcem fakat sanırım atandıktan sonra ceza alınıyormuş bilgisi olan varmı ?
Neden yer değişikliği hakkını kullanmadan ben de amasyaya atandim ve dilekçe yazdım bulunduğum şehire atamam değiştirildi sonrada istediğim evime yakın olan bi okula alindim
busizindediğiniz her kurumda olmuyorki
@c.dogdu neden gidemiyeceğiniz yeri tercih ediyorsunuz bakın bir kişinin belkide çok ihtiyacı olan işi elinden aldınız yazık değilmi bunu sadece size değil sizn gibi gidemeyeceği yeri bile bile tercih edenlere söylüyorum yapmayın arkadaşlar yazıktır günahtır
Atandıktan sonra ceza sadece atanıp başlayanlar için siz atandınız am başlamadınız. Ceza almazsınız merak etme..
sarasota kardeşimizin dediği gibi yazık oluyor diğer heveslilere....
gidilmeyen yer degil kardesim bilmeden yorum yapmayın. ızmıte atandım engelden dolayı yer degısıklıgı yapabılecegım soylendı dıyanetten bende ıl merkezıne kabul ettım fakat benı köye atamışlar, sehır merkezine 60 km kalacak ev bıle yok yenı cocugum oldu hastane yok okula gıden kızım var okul yok eksileri benım icin cok fazla bılmem anlatabıdınmı.kim istemez okadar ugraş sonucu atandıgı yere başlamamayı 3 senemi verdım sınav sıtresı sonuç atanma stresi
Utanmadan birinin hakkını yemiş birde burdan bilgi alıyor gitmiycegin yeri neden yazıyorsun sonrada burda kiviriyorsun. Yok engeli uygun değilmiş uygun değildi o yere niçin yazdın. Yazında bir engelinin hakkına girdin...
Ama şöyle bir şey olabilir 2016 sınav sonucu ile 3. Alım olursa belki o alımla memur olursunuz ?
2. Alımla atandığını için sonra ki sınavın 2.alımına kadar bir yıl gecerse gereken 1 yıllık memur olmama şartını asabilirsiniz belki ?
Ama 3.alım olur mu ?