Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Atamadan sonra kendi iline atama mümkün oluyor mu?

mekkem571

Yeni Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar merhaba tabi bilmediğimiz için ve meraklı olduğumuz için hep sorularımızı sorarak cevap almaya çalışıyoruz. forumu kuran ve bilgisi olup yorum yapan arkadaşlara Allah razı olsun benim sorum ataması olan arkadaşlar ne kadar zaman ile yaşadığı şehire tayin isteyebiliyor ve bu kurumlar arası değişiklik gösterme olayı nekadar şimdiden yorumlarınız için teşekkürler

Benim tanıdığım biri kendinden 30 km kadar uzağa atandı torpil varmı işin içinde bilmiyorum ama

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bu konu çok kez tartışıldı , engelli personelin 1 defaya mahsus istediği yere atanma hakkı var.
Atandığınız gün dilekçe veriyorsunuz , oturduğunuz il için ya da gitmek istediğiniz yer için atama talebinde bulunuyorsunuz. Ben adalet bakanlığındayım , adliye personeliyim . Dilekçemi verdim , komisyon yazıyı gönderdi Ankara'ya 15 günde . Şimdi oradan gelecek sonucu bekliyorum mesela.

Bu konuyla ilgili bilgiyi devlet Personel Başkanlığı veriyor. Ben aradım görüştüm. Göreve başlamadan istediğimiz ile tayinimizi aldırabiliyomuyuz dedim. Cevap: MEB bunu iki atamadan beri gelenek haline getirdi ama diğer kurumları tercih zamanında arayıp sorun dedi. Peki bu sene MEB yine yapar mı böyle dedim. Cevap: yapmak zorunda değiller dedi. Yani her kurumun inisiyatifine bağlıymış. Kesin diye bişey yok.

Ozaman atandığınız yer ve oradaki durum çok önemli milli eğitim bu olayda biraz daha esnek oluyor onu anlayabiliriz.

Hayır kardeşim meb te esnek değil sadece iki atamadır böyle eğer yapmazsa kimse neden yapmıyorsun diyemez eğer böyle bir uygulama yapmazsa mevcut tayin durumları nasılsa öyle olur

geçen atamada atananlar için sıkıntı olmaz asaleti tastik oldugu için asalet süreside beklenmez hemen istediği yere atama olabilir diye düsünüyorum yanlıssam düzeltin

Adalet Bakanlığında tayin zamanı, asalet vs olmadan istediğin yere nokta atışı tayini veriyorlar sıkıntı olmuyor.

en güzel bilgi atamayı almış veya bu konu hakkında uzman olan kişiler verir ve çok güzel cevaplar vermiş arkadaşlarımız çok teşekkür ederim

Ben, Devlet Personel Başkanlığının yalancısıyım:) inşallah senin dediğin gibi kısıtlama olmaz engelliye istediğimiz yere atanabiliriz.

Smilemisty kardesim bende demin başka bi konu için aradım sen operatöremi sordun ? Çünkü operatör başka numara veriyor ordada sürekli meşgul çalışıyor sana zahmet başka bi numarayla görüştüysen söylersen sevenirim

Üst Alt