Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Atamada 'Rapor' ile ilgili sorun yaşayanlar..?

yalnizefe

Üye
Konular
147
Reaksiyonlar
0
Mrb arkadaşlar;
Atanan birçok arkadaştan yeni rapor istemişler. Kimisi raporu yetiştirememiş, kimi rapor oranım düşer diye yeni çıkarmamış, kimi yeni çıkarmış ama ibare kabul edilmemiş... vb sorunlar. Size hangi sorunu çıkardılar? Kurum ve sorununuzu paylaşır mısınız? Atanmayı bekleyen engelli arkadaşlar şimdiden çözüm arar...

atanan arkadaşlar sizlerin raporları sürekli ibareli de ilmi neden bir daha rapor isterler...
çok anlamsız bu kurumların yaptıklar....

Benim sürekli ve 2013 tarihli olduğundan istememiş olabilirler. Sanırım süresiz olmayanların tekrar isteniyordur

Bazi kurumlar rapordaki istihdam kisminda evet yazmasini ve calisamayacagi isler kisminin dolu olmasini istiyor.

arkadaslar banada 1 ay once % 80 rapor verdıler(agır işlerde çalısamaz ibaresi var) dun acıklanan onlısans da 86 kusur puan aldım ılk defa atanan memurlara sıkıntı olurmu dıye meraklandım bır kac bıse soyleyen oldu bırde sızlerden duymak ıstedım

Dun aciklanan derken kpss mi yoksa ekpss denmi atandin?

bana soruyorsan dun acıklanan kpss onlısans dan aldım

Emre0158 kardesim tercihlerde bazi kadrolarda örneğin arazide calismaya elverisli olmak vs. gibi koşul vardır bu tarz kadroları ve sağlık raporu istemeyecek kadroları tercih edersen sorun çıkacağını hiç sanmiyorum.

Atananlar arkadaşlar için Engelli raporu yeniletme ?

Arkadaşlar benim raporda istihdam kısmı hayır yazıyo. Şubat-Mart ayında yapılacak EKPSS atamalarını bekliyorum.Raporu en baştan mı yeniletmem gerekiyo acaba ? Raporu yeniletmek uzun sürerse atama geldiğinde evraklarımı zamanında teslim edememekten korkuyorum.Bu işlemi yapan arkadaşlar var mı ? Tekrar heyete mi giriyorlar yoksa evrak servisinden istihdam kısmı düzeltiliyor mu ? şimdiden teşekkür ederim rapor oranım % 46 kronik puanım 80.38

evet bii de heyete girersek %40 ın altına düşme ihtimali de var bu gidişle atama gelse bile sevinemeyeceğiz :(

serkanpzr;
İstihdam kısmı hayır mı yazıyor yoksa boş mu? Benimki boştu o kısım, herhangi bir sorun çıkmadı. Ama rapor yenilemek zaten o kadar uzun sürmüyor ki. Burada uzun süren var mı bilmiyorum. Ben raporu 2 haftada çıkardım devlet hastanesinde. Ama eğer değiştirmek istersen yeni rapor çıkarman lazım. Mevcut raporun üzerine herhangi bir işlem yapmıyorlar. Ben de bir ibare ekletmek istiyordum istihdam kısmına çalışabilir yazdırmak için. Rapora ek rapor çıkartabiliriz 200 liraya ancak öyle olur demişlerdi. Sonrasında gerek kalmadı tabi, çıkartmadım.

serkanpzr;

gerçekten engelli olan birisinin % 40 ın altına ineceğini düşünmüyorum inersede engelli değildir gitsin özel sektörde çalışssın.

EKPSS ataması ve yenide rapor istenmesi..?

slm arkadaşlar ben atanamadım ama atanan arkadaşlarımızdan yeni rapor ietenmiş bu durumda çoğumuz mağdurolabiliriz nasıl çzeçeğiz bu sorunu ve hangi krumlar istemişler yenide raporu

Üst Alt