Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Atama zamanı gelinceye kadar 1 yıl süreli raporumu yenilemem gerekir mi?

2011MS1987

Üye
Konular
10
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar Tercihler ertelendi.Buda sürecin ertelendiğini gösteriyor.

Ben MS Hastasıyım %60 Engelli Raporum var.Raporun süresi 23 eylülde doluyor.Ne yapmam gerekir ? Yenilemelimiyim raporu atama esnasında sıkıntı yaratır mı ?

Birde anlamadığım nokta tedavisi olmayan bir hastalığa 1 yıllık rapor neden verirler.Ki kronik oalrak işaretlenmiş raporda süreğen diye....

Ne zaman, nasıl bir yol izlemeliyim ?

rporunun aynısını yenilersiniz sıkıntı yaratmayınız günü gelmeden tekrar gir

hastalığınızda ilerleme olup puanınız yükseltilebilir diye 1 senelik rapor verilmiştir size.. artanırsanız süresi doldugunda kurum gönderir sizi ve yenilettirir, atanamazsanız siz kendiniz yeniletirsiniz ve süresiz alırsınız..

aradan baya bi zaman geçti.Eylül ayı kılı kılına raporu yenilettim oran 2013 eylül ayında aldığım ilk rapor %60 dı ve 1 yıl süreliydi, şuan %54 rapor aldım ve özellikle belirterek süresiz rapor aldım.Oranlar değişmiş snaırım 2 raporda da yazan şikaet ve tnaılar yanı ama %54 oldu.

Üst Alt