Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Atama sonrası yer değiştirme ile ilgili bilgisi olan var mı?

pericikkk

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Eşim özel sektörde çalışan 1 tane de küçük çocuğum var. Acaba tercihlerim sonucu başka şehire yerleşsem, ailemin olduğu yere tayin isteme hakkım var mıdır ve ne kadar zaman sonra yapabilirim?

Çakılı kadro değilse, atanır atanmaz dilekçe verip yaşadığınız şehirde göreve başlayabiliyorsunuz diye biliyorum hocam.

öğretmenseniz, dilekçe ile genellikle reddediliyor ancak mazeret atamasına başvurabiliyorsunuz (yalnız onun şartları olabiliyor kılavuz yayınlandığında okunması kontrol edilmesi gerekli)

@pericikkk, atanmış olduğunuz kurumun tayin aldırmak istediğiniz ilde faaliyet göstermesi önemli. Çakılı kadro olmasa bile bazı kamu kurumları her ilde olmayabiliyor buna dikkat etmeniz lazım.

@cmlslmn, @Mustafa _10, @kar&yağmur, @Hüseyin404, bilgi ve belge yönetimi lisans mezunu kütüphaneciyim, mesleğimi ve vhki kadrolarını yazmayı düşünüyorum. Başka ile tayin imkanı için bakanlıkları mı yazmam gerekir acaba? Gidip eşimden ve çocuğumdan ayrı kalmak istemiyorum ama sırf bu yüzden de sadece bulunduğum ili yazıp memuriyet şansımı düşürmek istemiyorum çünkü zaten puanım ortalama ve Bursa’da yaşadığım için rekabet çok fazla.

@pericikkk, Hocam mevzu şu aslında diyelim ki memuriyet şansınızı düşürmek istemiyorsunuz ve gittiniz Bingöl Kültür ve Turizm Bakanlığı Vhki kadrosunu yazdınız ve tercihiniz geldi bu tercih sonucunda hiç Bingöl'de işe başlamadan direk Bursa'ya tayinini aldırabilirsiniz ancak yine varsayalım ki Hava Kuvvetleri Komutanlığına Vkhi ile atandınız ve atandığınız kurumun Bursa'da teşkilatlanması yoksa maalesef tayininizi aldıramazsınız. Yani çakılı kadro olmasa bile yaşadığınız ilde teşkilatlanması olan bir kuruma atanmanız gerekmekte.

Üst Alt