Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Astım sonuçlarına göre hangi oranda rapor alabilirim?

Fev1 50 ise kesin alırsınız en az %40 merak etmeyin. Bende de bronşektazi ve astım var .

merhaba bugün sft testi yaptırdım sonuçlar FVC 51 FEV1 54 FEV1/FVC 105 FEF25/75 62 Seans kalitesi f raporlu olduğum hastalıklar
astım- bronşekteozi -hipertansiyon yorumlarsanız çok sevinirim

merhaba sonuçlarıma benimde bakabilir misiniz?

Bronşektazi ile ilgili belli bir neden varmı,çocuklukta geçirilen bir hastalık veya doğumsal gibi?

FVC 51 FEV1 54 en az %20
Ht için evre 1 %10 evre 2 %20
Bronşekteozi mr raporu olmadan net bir şey diyemem,onada %20 diyelim.

Bunlar kesin sonuçlar değildir.. klinik muayene ile birlikte diğer tetkik leri doktorun değerlendirip gerekli puanlarını verecektir.

@aliuslu,

merhaba oğuzhan bey astım kaynaklı olduğunu söylemişti doktor ben 36 yaşındayım askerden de çürük almıştım bugün hastalıklar ile ilgili heyete girdim sonuclar sisteme kayıt olucak dediler bilgi de vermediler araştırırken foruma ulaştım bende % 40 ulaşabilir mi acaba diye bir araştırma yapmak istedim

Merhaba.
Anladım..Bronşektazi astım dışı bazı hastalıklar veya doğumsal olabiliyor o yüzden sordum,varsa oradan da puan gelir mi acaba diye bilmek istedim.

Anlaşılan astıma bağlı akciğerlerde bronşekteozi sekel oluşmuş.

Öyle umalım,inş 40 ve üzeri bir puan gelir..söylediğim gibi,doktorun hastayı görmesi ve klinik muayenesi puan konusunu etkiler..o yüzden kesin şu puan diyemem..bana göre evet 40 puan gelir,

@aliuslu,

yeniden merhaba bugün heyet günüydü doktorlar kaç yıldır hasta olduğumu vs sordular 15 güne e devletten sonucu görebilirsiniz dediler ama oran vs hiçbirşey söylemediler.

@ensplt3636,

Eski yasada 20 yıl sigortalılık istiyordu 2 senem vardı öyle yakalandım ben. Süresi kısaldı tabi ama işte çalışma gücü kaybını tutturabilecek miyiz acaba bilmiyorum SFT 45-55 arası çıkıyor akciğerim bir kısmı ameliyat edilip alındı askerlikten muafım KOAH ve Bronşektazi aynı anda var vs ne çıkar acaba

Üst Alt