Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Askerlik Durum Belgesinde Öğrenci olarak gözüküyorum. Atamamda sorun olur mu?

Zamanın Ötesinde

Aktif Üye
Konular
23
Reaksiyonlar
2
MEB'e hizmetli olarak atandım

Askerlik Durum Belgesinde Öğrenci olarak gözüküyorum. Muaf Değilim ? bir sorun olur mu arkadaşlar ?

muaf olmak şart mı işe başlamak için ?

Zamanın Ötesinde

muaf olmanız gerekmiyor. askerliğini yapmış daha sonra engelli kadrosuna girmiş veya askerde iken engelli kadrosuna girmiş bir çok kardeşlerimiz var ve birçoğuda memurdur. sıkıntı yok. ama askere gidicekseniz şayet MEB kuruma bildir.

yok olmaz... yapman gereken 2 şey var.
1= askere gidersen MEB bildir.
2= askerliği ertelet.
engelin nedir öğrenebilirmiyim?

Zamanın Ötesinde

bende muafım ben o zaman %80 sol duymuyordu %40 sağ duymuyordu muaf verdiler gönüllü oldum kabul etmediler muaf olursun sende.

sedatgedik evet diğer arkadaşlarda muaf olursun dediler ama Askerlik şubesine gidince 10-15 gün sürüyormuş muaf belgesi almak..

MEB ayın 9'unda belgeleri istiyor.. son gün.. yani anlayacağınız Askerlik şubesine gitmek için pek vaktim yok. o yüzden soruyorum acaba sorun olur mu diye

Zamanın Ötesinde

sorun olmaz sen diğer evrakları götür sor askerlik muaf belgesi gerekiyormu diye evet derlerse durumu anlat ayın dokuzundan sonra onu gönderirsin.

Estağfirullah kardeşim. hayırlı olsun tekrardan.

Üst Alt