Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Askerden muaf oldum. Sisteme ne kadar sürede düşer?

Merhaba, geçen hafta pazartesi sağlık kuruluna girdim rahatsızlığımdan ötürü muafiyet verildi. Perşembe akşamı rapor sisteme yansıdı cuma günü de askerlik muafiyet gözüktü. Askerliğim kısmında yoklama aşamasında muafiyet bilgilerim gözükmüyor. Normal mi bu acaba ve bana belge gelecek mi muafiyetime dair? Yardımcı olursanız sevinirim.

Merhaba abi bedelli askerlikte ücret iadesi varmı? bende muaf oldum 13 gün askerlik yaptım toplam. @OğuzHan112,
Ben de askerliğin 5.gününde muaf oldum. Yatırdığın parayı gösteren dekontla birlikte herhangi bir askerlik şubesine gidip dilekçe dolduruyorsun. Doldururken iki seçenek var, bir tanesinde sağlık raporumun onayına müteakip paramın yatırılmasını istiyorum, bir tanesinde de sağlık raporumun onayını beklemeden paramı istiyorum yazıyor. Ben ikincisini seçtim, sağlık raporumun çıktığı kesindi, e-devlete düşmedi henüz ama kesin sonuçta. Sen de kendine göre o şekilde karar verip iki seçenekten birisini seçebilirsin dilekçede.

Üst Alt