Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Askerden muaf oldum. Sisteme ne kadar sürede düşer?

@OğuzHan112,

Tekrardan selamlar. Bugün E-devlet askerlik hizmetini sorguladığımda "

ASKERLİK BİLGİLERİNİZ

Askerlik hizmetinden muaf tutulduğunuz için askerlikle ilgili yapmanız gereken bir işlem bulunmamaktadır. Aşağıdaki “Askerlik Bilgilerim” düğmesine tıkayıp geçmiş dönemlerdeki tüm askerlik bilgilerinize erişebilirsiniz.

DURUMUNUZ 29/09/2025 tarihinde askerlik hizmetinden muaf tutuldunuz." Yazıyor. Sanırım süreci tamamladım.
Fakat kafa karışıklığım devam ediyor. :) TSK Sağlık kurulu raporu kararında hala "Ertesi yıla bırakma" yazıyor. Bu bir sorun oluşturur mu ?

Merhaba benim askerliğe elverişli değildir raporum TSK Sağlık kurulu raporları kısmına düştü. Ancak askerlik bilgilerimde hala güncelleme olmadı. Bunun için bir şey yapmam gerekiyor mu ?

@cimeyil03, Hayır her şey otomatik yürüyor bir şey yapmana gerek yok.
bir süre sonra eve askerlik şubesinden muafiyetle alakalı evrakların posta yoluyla gelecek.
geçmiş olsun.

Sistematik olduğunu zamanla düzeleceğini düşünüyorum.. elverişli değildir kanaatine varmışlar o yönde bir karar vermişler.. çok aklını kurcalıyorsa bağlı bulunduğun şube ile Bir görüşün.

Başka bir konu içinde de yazmışsınız,verilen raporun karar bölümünde ertesi yıla bırakma yazıyor? Siz bu durumu netleştirmek için bağlı bulunduğun şube ile görüşün.

Çok kişiye yazıyorum,hata yapmayalım.

@maalesefyine,

Moderatör tarafında düzenlendi:
Üst Alt