Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Askerde uyum bozukluğu yaşıyorum ama komutanlarla aram hiç iyi değil!?

sezerkul0245

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Selamlar, vaktinizi almadan durumumu özetlemek istiyorum:
Uyum bozukluğu yaşıyorum, ilk kez hava değişimi kovalayacağım. Ancak komutanlarla aram çok bozuk, izin dönüşü rapor aldım diye takmış durumdalar ve hakkımda iki tutanak tuttular. Kıta anketine "askerlik yapar, kaytarıyor" yazacaklar.
Bu disiplin geçmişi ve komutanın olumsuz kanaati varken, doktorun muafiyet verme ihtimali nedir? bide 1 haftadır izinden döndüm yıllık izin fakat ailevi sorunlar vs arttı durum ne olur? Komutanın bu tavrını doktorun karşısında nasıl kırabilirim? Değerli yorumunuz için teşekkürler

@OğuzHan112 @OturanBoğa

Şikayetiniz ne ise hekime anlatıyorsunuz,ilave bir şeye gerek yok.

Komutanlarınızın sizinle ilgili görüşleri dikkate alınır,fakat son kararı hekim verir.

Hastaneye sevk alabilirseniz hava değişimi tekrar edecektir, muafiyet için amirleriniz "askerlik yapamaz"demesi gerekiyor.elverişli değildir raporu için biraz zorlanacaksınız gibi.

Genel olarak 2 kez hava değişimi 3.de muafiyet veriliyor,en fazla 4 kez hava değişimi ne kadar gidilebiliyor.

Zaten hastaysanız ne komutanlarınız ne hekimler size zorla askerlik yaptırmazlar.. disiplini bozarsanız maalesef böyle uğraştırırlar.
@sezerkul0245,

Son düzenleme:
Hocam izin dönüşü kız arkadaşımdan ayrıldım yaklaşık 7 yıl beraberdik üstüne yakın zamanda en yakın arkadaşımi kaybettim annemde kalp rahatsızlığı var. Geldiğimden beri yaklaşık 2 aydır sürekli birşeyler unutuyorum yada şansızlık peşimi birakmiyor
İki üç kere istimaya geç kaldım uyuyakaldım. Bir kere nöbette uyudum dolabım düzenli olmadıgi için tutanak yedim artı bide izin dönüşü geç geldim birliğe ordan da tutanak yedim ve nöbete giderken cebimde çakmak sigara telefon unuttum tutanak yedim. Askerliğim de uzuyor boş yere yapamıyorum denedim olmuyor yakında denetim var bı ton kağıt vermişler ezberleyin diye kafama girmiyor yerim zaten sürgün yeri komutanlar sıkıntı konuşmaya gelmiyor geceleri uyuyamıyorum kabus görüyorum kendime bişey yapmaktan korkuyorum. Daha anlatamadigim bir ton sorun var hocam sizce muafiyet almak için kovalayayim mi yoksa değmez mi? 100 gün dayanamam bu çileye ben Almak istiyorum

Üst Alt