Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Askerde F43.2 uyum bozukluğundan 1 ay hava değişimi aldım. Sizce muaf olur muyum?

kullanici13

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Dikkat eksikliğim var bunun için geçmişte 2016-2022 ye kadar psikiyatriye gitmiştim ve hap kullanmıştım askerde psikiyatriye sevk edildim komutan odaya girip kilitleniyor dikkati dağılıyor uyum sağlayamıyor dedi psikiyatriye (bu raporda komutanın sözleridir olarak mevcut) 1 ay hava değişimi yazdılar cuma günü hava değişimim bitiyor raporda 1 ay sonra kıta anket formu ile kontrolü uygundur yazmışlar bu dikkat eksikliği raporlarımın bir çıktısını aldım cuma günü gittiğimde rdm komutanına vereceğim sizce 2. sevkte heyete gönderirler mi?

@kullanici13,
Hava değişimi tekrar edebilir, sonrasında askerliğe elverişli değildir raporu verilecektir.

@OğuzHan112, abi bu saatte rahatsız ediyorum çok özür dilerim siteye çok nadir bakıyorum ben bu 2016-2022 tarihlerine kadar olan dikkat eksikliği ve hiperaktivite bozukluğu raporlarını rdm komutanına versem o kıta anket formuna bu raporları eklese ekstra bir kolaylık sağlar mı sence? Revir komutanım psikiyatriye uyum sağlayamıyor dikkati çok çabuk dağılıyor kilitleniyor demişti

İlgili başlığa veya herhangi bir konu başlığına "yetkiniz yok"gibi bir sorun ile yazamadığınızı söylemişsiniz, bunu Bülent abiye bir soralım sistemsel bir sorun mu,yada sizinle ilgili bir durum mu? @OturanBoğa

@inflmas
Sorunuza gelelim.
Sağlık sorunları nedeniyle askerlik yapamıyormuşsunuz, hekimlerin kanaati de bu yönde ki size bir aylık hava değişimi verilmiş, aileniz askerliğinizi yapmanızı istiyormuş ileride sorun olur diye düşünüyorlarmış.

Evet,hastasaysanız önce sağlık gerisinin bir önemi yok,eğer hekimler muafiyet veriyorsa zorla askerlik yapmaya çalışmayın, ayrıca ben muafiyet almak istiyorum deme ile olmaz bu iş.

İleride ne gibi sorunlar çıkarır, manevi olarak biraz eksiklik duyarsınız, iş bulma konusunda biraz sıkıntılar yaşarsınız.. ama tabii yapamıyorsanız zorlamayın önce sağlık.

Üst Alt