Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Askerde ameliyat olursam şafaktan sayılır mı?

@OğuzHan112 Yani abi ameliyattan sonra eve gönderdi doktor sonrasında 1 ay fizik tedavi yazdı bu yazdığı 1 aylık fizik tedavi süreci askerliğimden düşer doğru mudur ?

Bugün normalde hastaneye yönlendireceklerdi ama göndermediler sebebi ne olabilir sizce bu iyi bi şey mi kötü bi şey mi dün kıta anket formunu dolduruyorum demişti komutan

Hastaneye neden göndermediler buradan bilme şansım yok,komutanlarına sorabilirsiniz.

Kıta işlevsellik formlarını takım/bölük komutanları doldurabilir,sağlık ile ilgili notları birlik tabibi yazar ve imzalar,bazen üst komutanların(tabur/alay) komutanları da formları inceler duruma göre onaylar,sürec bundan uzamış olabilir.

@User234567,

Son düzenleme:
@OğuzHan112, suan ki durumdan dolayı çok kaygılıyım komutan sevk var hazırlan demesine rağmen götürmediler ve yarın kurul var nasıl olacak sizce direkt çürük verirler mi yarın ihtimali yüksek mi

@User12345,
Sevk alıp hastaneye gidin, ortopedi ne diyorsa o.
@User234567 Sizinle ilgili fazla bilgim yok, komutanların ne zaman sevk ederse o zaman gidersiniz,gittiğiniz hastanede psikiyatri ne diyorsa o.

Evet Şafakdan düşüyor, 20 gün verirse askeriyede izinli olursun ama 1 gün bölük komutanı ekleyebilir ve seni evine gönderebilir. yada doktor direk 30 gün verirse hava degişimi izni sayilir. her türlü şafakdan gidiyor bende aynısını yasamıstım taksim gümüşsuyu askeri hastanede ameliyat oldum bir geldim cok rahattım :p ama varisten ameliyat olanlara genelde 20 gün yada 7 gün veriyorlar cok nadir diger türlüsü

@OğuzHan112, normalde dün psikiyatri görüşmem bugünde kurul vardı görüşme bugüne sarktı kurulda o sebepten dolayı haftaya kaldı psikiyatri muaf olursun dedi bunlar göz önünde bulundurulduğunda hâlâ olmama ihtimalim var mı

Son düzenleme:
Üst Alt