Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sen acıyı biriktirmeyi seversin Olric.
Sen biriktirmeyi seversin...
Hadi devam et şimdi, Kuru yaprakları...
Deniz taşlarını...
Gözyaşını...
Sorulamamış soruları...
Senden kalan sesleri...
Yaşanamamış paylaşılmışlıkları...
Birlikte harcamak üzere kalbinde biriktirilmiş zamanları ve hüznü... Ve özlemi biriktirmeye..
Hani böyle aniden karşına çıkıyo ve göz göze geliyosunuz ya, o an çok kötü oluyor insan. Heyecandan ayakları titriyor, ne yapacağını şaşırıyor... Sonuçta köpek bu ısırır falan..)
Hayat sürprizlerle doludur, çünkü hayat asla aynı değildir; sürekli değişir ve beklenmedik yollara sapar.
Hayatın mucizesinden etkilenmemek mümkün mü ?
Etkilenmemenin tek yolu geçmişine tecrübelerine, bilgine, anılarına, zihnine tutunmaktır.
O zaman var olanı göremezsin, mevcut anı kaçırırsın.
"Elalemin kötülüğünden bahsettiğin takdirde, sözün doğru olsa bile, özün kötü sayılır.
Yanında başkasını ayıplarıyla anan bir kimsenin senden teşekkürle bahsedeceğini zannetme."
hatalar yaptım.......kontrolümü kaybettim ve çekilmez biri oldum zaman zaman. ama en kötü zamanlarımda beni idare etmezsen; en iyi zamanlarımda; benim yanımda olmayı haketmezsin..NAZIM HİKMET