Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
"Fakirin ahlakı zengini korur, fakir ahlaklı olunca zenginin malı mülkü yerinde kalır, korunur. İş o ki zengin ahlaklı olsun; o zaman bütün dünya korunur…"
Nedense bütün aşk şiirleri, en duygulu şarkı sözleri hep erkekler tarafindan yazılmıştır. Çok duygulu oldukları söylenen kadınların bu bu sırada ne yaptıkları merak konusudur. Bence kadınlar o sırada diger kadınları incelemekle meşgüldürler. "Ne giymiş, ne takmış, benden güzel mi?" vs...
Pakize SUDA
''Sevgi, aşk, güven ve benzeri duygular, ancak ve ancak karşımızdakinin özgürlüğüne, bağımsızlığına ve özerk kişiliğine saygı duyulduğu zaman bir anlam ve bir değer kazanır.''
Birçok şeyi yarım yamalak bilmektense, hiç bilmemek daha iyidir!
Başkalarının düşünceleriyle bilgelik etmektense, kendi hesabına delilik etmek daha iyidir !
''Mal ve Mülk,Bana Ağırlık veriyor..
''Bunları Soylu Milletime Geri vermekle Büyük Ferahlık Duyuyorum.
''Zenginlikten Ne Çıkar...
''İnsanın Serveti,Kendi Manevi Şahsiyetinde Olmalıdır...!
Yağmur Yağdığı Kadar ISLAKSIN
Güneş Açtığı Kadar SICAK
Sevdiğin Kadar ÖMRÜN...
Sevdiğin Kadar SEVİLİRSİN...
Karşındakine Değer Verdiğin Kadar İNSANSIN...
Ve, Herşeyi Öğrendiğin Kadar BİLİRSİN...
İşte Budur HAYAT...
Bunları Unuttuğunda, Aldığın Her Nefes Kadar ÜŞÜRSÜN...
Ben SENİ Bir günlük yaşamadım ki, Kapatıp gözLerimi silip atayım.. Bєn Sevdayı Bir kelimeye sığdıramadım ki Susup Herşeyi Unutayım.. Ben Sevdayı Bir DamLa gözyaşında Aramadım ki
ağladım Aktı gitti diyeyim.. Ben Sevdayı şerefsizce yaşamadım ki Her an BaşkasıyLa olayım.. Ben Sevdayı "Yüreğimde" yaşadım; Söyle NasıL Söküp atayım.. Sendeki imkansızlığı, sana sarılamamanın acısını sevdim. Sırf sonunda sen varsın diye sana olan hasreti sevdim. Yalnızken aklımda oluşunu, hayallerime rüyalarıma doluşunu sevdim. Seni bir gün görme umuduyla yaşamayı sevdim. Seni "yaşama nedenim" bilmeyi sevdim.
BEN SENİN YÜREĞİNİ SEVDİM SENİ ÇOK BAŞKA SEVDİM.
Karanlık aydınlıktan, yalan doğrudan kaçar.
Güneş yalnız da olsa etrafına ışık saçar.
Üzülme; Doğruların kaderidir yalnızlık.
Kargalar sürüyle kartallar yalnız uçar.