Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Aşka ve hayata dair özlü sözler...

34989_628604537165403_1536939567_n.jpg

Geothe:
"Sevilenin kusurlarını hoş görmeyen sevmiyor demektir."

Fenelon: "Sevmeden yaşamak yaşamak değildir. Az sevmek ise sürüklenmektir."

"Önemli olan yaşamak değildir, başarmak hiç değildir.
Önemli olan insan kalmayı bilmektir.!"

George Orwell

“Gururunu sevdiğinle kaybetmek, o sevdiğini gereksiz gururunla kaybetmekten iyidir.„
— John Ruskin

Siz yükselmek için yukarı bakarsınız,bense aşağı bakarım çünkü zaten yüksekteeyim .Nietzsche:rolleyes:

[FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT][FONT="Verdana"]Herkes ikinci bir şansıhakeder' derler ya hani. Unutma, 'Seven gerçekten sevse, ilk şansınıkaybetmezdi.Paul Auster[/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT]

[FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT][FONT="Verdana"]Terk edilen birine 'hayat nasılgidiyor' diye sorulmaz. Çünkü zaten tek sorun; hayatın devam ediyorolmasıdır..Paul Auster..[/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]:rolleyes:[/SIZE][/FONT]

[FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT][FONT="Verdana"]Kimileri seviyorum der çünküezberlemiştir, kimileri diyemez çünkü gerçekten sevmiştir..WilliamShakespeare..[/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT]

:cool:

[FONT="Arial"]Seninle Ben Bir Çaydanlık Gibiyiz. Ben Üst Kısmıyım Sen Alt Kısmı.. HaniBüyüksün Ya ! Aramızdaki Fark Ise Şu; Ben Sensiz De Demlenirim, Ama Sen BensizAncak Su Kaynatırsın..Küçük İskender.[/FONT][FONT="Comic Sans MS"]

:rolleyes:
[/FONT]

[FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT][FONT="Arial"]Git Gidebildiğin Yere Kadar…BuLiman Da Kaybettiğim Ilk Gemi Sen Değilsin. Ama Şunu Unutma! Rıhtımda KalanıDeğil,Çekip Gideni Vurur Fırtına..Küçük İskender [/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]:rolleyes:[/SIZE][/FONT]

[FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT][FONT="Verdana"]Garip değil mi? Edepli edebinden susar, edepsiz ben susturdumsanar..Sigmund Freud[/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]:)[/SIZE][/FONT]

kul bela bulmaz, ALLAH vermeyince,ALLAH bela vermez ,kul azmayınca...

Bulor: "Aşk cennetin dilinden bize kalan tek andır"

”Öğrendik ki; her yarayı saran zaman değil, SEVGİDİR.”

Can Yücel

Dünya öküzün üstünde derler; oysa dünyanın üstünde nice öküzler bilirim.
[SIZE=2]Necip Fazıl Kısakürek[/SIZE]

“İnsan kolay inanan bir canlıdır. Bir şeylere inanmak zorundadır. İnanmak için iyi bir sebep bulamadığında, elindeki kötü sebeplerle yetinir.”

Bertrand Russell

O kadar çok kadın var ki dünyayı kurtarmak isteyen; ama kendi mutfaklarını bile idare edemezler.
Charles Bukowski

Seni sen yapan...; başkalarının ayak izleri değil, kendi adımların olsun.

Üst Alt